miercuri, 12 septembrie 2012

Oficialitatile Terrei se pregatesc pentru o intalnire cu extraterestrii?

Extraterestri, OZN-uri, intalniri de gradul IV, tot soiul de tampenii pentru prostirea maselor.

Dar daca lucrurile nu stau chiar asa? Daca Terra este mai aproape ca niciodata de oficializarea si recunoasterea existentei civiliatiilor extraterestre si a faptului ca suntem deja in contact cu astfel de civilizatii?

United Nations Office for Outer Space Affairs

Stiati ca Natiunile Unite au un birou special cu radacini pana in 1958, numit United Nations Office for Outer Space Affairs cu sediul in Viena, condus de malaezianca Mazlan Othman? Aceasta a fost numita ca ambasador spatial al Terrei, cu rolul de interfata in cazul unui contact cu o civilizatie extraterestra.

Un alt document oficial alata preocuparea oficialitatilor americane pentru ca pompierii sa fie pregatiti sa intervina in cazul unor probleme generate de contactul cu civilizatii extraterestre. In ghidul american "Fire Officer's Guide to Disaster Control" un capitol trateaza modul in care pompierii trebuie sa actioneze in cazul unui contact cu extraterestrii, intitulat "Enemy Attack and UFO Potential". Daca accesati versiunea on-line a respectivului ghid, la capitolul 13 este tratat pe larg acest subiect, cu detalii incredibile.

Fire Officer's Guide to Disaster Control

 De la Science Fiction la Science Fear!

_________________
Deasemenea de interes,  Riscurile utilizarii lampilor eco: cancer, boli de piele, poluare, etc.

9 comentarii:

ion spunea...

pff, nu ştiu ce să zic. aici aplic treaba cu nu văd, nu cred.

Taraboste spunea...

Citeste indreptarul pompierului american in lupta cu extraterestri ... Or fi avut ei un motiv sa detalieze astfel de informatii.

Romania Europeana spunea...

eu zic ca mai degraba pregatesc bombardelele pentru iran.

Taraboste spunea...

S-at putea ca atacarea Iranului sa se petreaca prima :D

isabela spunea...

Redactarea unui text cu privire la modul de actiune al autoritatilor statului in cazul unui contact cu ET foarte detaliat se poate face lejer pe baza "documentatiei" oferite de cinematografia americana sf

Taraboste spunea...

Asa o fi; problema nu este cat de usor poti realiza un astfel de material, ci ca el este parte dintr-un document oficial, in speta Ghidul Pompierului American.
E putin cam ciudat, nu crezi?

isabela spunea...

Cred ca e normal sa existe proceduri pentru orice se poate imagina. Daca ar fi sa se intample sa vina et peste noi, tot s-ar mai gasi o gramada de lipsuri procedurale...

gresie timisoara spunea...

Cand vine ET peste noi, procedurile vor fi de prisos

Taraboste spunea...

Intrebarea este daca ei stiu, dar nu o spun si celorlalti.

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza