joi, 21 februarie 2013

La volan (15): printre cratere, gropi, transee

Cred ca primarului nostru-i cam place muzica de petrecere, iar judecand dupa imaginea de mai jos, melodia preferata trebuie sa fie ... "Deschide, gropare, mormantul!" ... Desi imaginea te duce cu gandul la o sosea de prin Siria, Afganistan, dupa un bombardament, realitatea este mult mai aproape de noi decat v-ati dori.


Este doar o strada din Sectorul 3 al capitalei, in speta Liviu Rebreanu, in apropiere de intersectia cu Bulevardul 1 Decembrie, 1918. Pe o lungime de cateva sute de metri, pe ambele sensuri, carosabilul a devenit impracticabil, fiind presarat cu nenumarate gropi, gropane, gropite.

Avand in vedere ca situatia persista de cateva luni, este posibil sa se fi descoperit un sit arheologic si in timpul nopti probabil ca circulatia rutiera este inchisa pentru ca specialistii sa-si faca treaba, sapand pentru a scoate la lumina vestigii uitate in negura timpului.

Daca nu este acesta motivul, inseamana ca este doar o dovada de mare nepasare din partea actualei oranduiri locale careia nu-i mai pasa de masa votantilor care anul trecut l-a inscaunat. Pana la alegerile viitoare mai sunt cativa ani, asa ca ce atata graba, nu?

Spuneam intr-o postare precedenta ca constat o degradare continua in sector si cele de mai sus se constituie intr-un nou exemplu care vine sa-mi intareasca parerea extrem de proasta privind calitatile manageriale si/sau gospodareste ale edilului Robert Negoita.

10 comentarii:

cotos spunea...

Mama ce cratere aveti pe acolo :)) Mi-ar fi mila de masina..

Taraboste spunea...

Noroc cu linia de tramvai ... ca altfel iti rupi masina-n doua. E mai tragic pentru cei care nu cunosc zona si transeele, pentru ca treci de prima linie, crezi ca ai scapat si te trezesti in niste gropi si mai mari ...

raul rual spunea...

Nu inteleg ce nu va convine...:))

vienela spunea...

Poate ai vazut comentariul pe care i l-am lasat Danei la articolul despre locul acela viran, plin de mizerii. Poate a sosit momentul ca bloggerii sa se mobilizeze si sa iasa in strada cu pancarte pe care sa scrie ca le este rusine de felul in care arata orasele tarii. ;)

Taraboste spunea...

Nu-i asa? :)
Cel putin cand ploua poti trece mai usor cu barca pe-acolo ...

Taraboste spunea...

Si o sa-i doar fix in ...
Lor le pasa doar de propriile buzunare si de ziua votului.

soferu spunea...

Romania e o groapa in Europa, prasarata pe ici-colo cu petice de asfalt. O meritam!

Taraboste spunea...

Gropite dulci ca-n Bucuresti, in toata lumea nu gasesti :)

Romania Europeana spunea...

sa iti dai cu pumni in cap nu altceva. dar un singur lucru e clar. la noi in romania din 10 cm de asflat 7 se fura si 3 se toarna. nu mai mira faptul cand vad strazi asfaltate la 0 grade si asfalat cu cratere. sa iti mai cumperi masina, sa platesti taxa de timbru, rovineta, asigurare care cica ar vrea sa creasca si aia cu 50 % anu lasta. eu as alege un slogan gen "sustine mafia asfaltului, plateste-ti taxele pentru masina!"

bulgaria spunea...

pfoa e vedeta strada aia :)) trec zilnic pe acolo , mai am putin si imi schimb ceva amortizoare si bucsi :P . macar au o scuza cu strada aia ...se lucreaza si se va mai lucra inca cel putin 2-3 ani de acum incolo asa ca o sa ai timp sa iti pui masina la incercari off-road

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza