luni, 3 decembrie 2012

Femeia (5): are intotdeauna dreptate

Cumunicarea la nivel de cuplu este esentiala pentru bunul mers al relatiei, al casniciei ... O spun toti psihologii, o cunosc toti barbatii, o stiu toate femeile, se trambiteaza in carti si filme, dar cand vine vorba de transpunerea indeilor in realitate, ajungem la acelasi adevar primordial: femeia are intotdeauna dreptate :)

Adam si Eva de Titian

Cred ca beleaua ni se trage de la Adam si Eva, cand Eva l-a indemnat pe Adam sa ia marul, el a refuzat aratand cat de periculos este, cum sarpele doreste doar sa le faca rau, dar Eva a pus piciorul in prag, l-a dat la o parte si a decis ca trebuie sa ia fructul mult visat. Restul este istorie si de-atunci ... se tot repeta povestea :)

A convinge femeia de langa tine ca o idee este proasta presupune o munca titanica, cu sanse mici de reusita, motiv pentru care multi barbati prefera sa nu-si iroseasca energia, mai ales ca riscurile sunt mari, putand conduce la situatii extreme cum ar fi dormitul pe canapea, banarea accesului la dormitor, sau alte masuri extreme.

Tinand cont si de faptul ca pe piata au aparut produse precum perna de mai jos care poate constitui un bun partener pentru o femeie suparata, lucrurile se complica si mai mult pentru barbati. Asa ca vrem nu vrem, trebuie sa alimentam acest cerc vicios, constienti de compromisul pe care-l facem, insa un compromis necesar pentru bunul mers al cuplului :)

Domnul Perna :D

Recunosc ca am exagerat putin, dar nu cred ca sunt prea departe de adevar. Nu-i asa?

13 comentarii:

Probiu spunea...

Tradatorule!

Taraboste spunea...

Ti-e teama ca vede sotia ta perna si te scoate din schema :D ?

silavaracald spunea...

Ce vă mai place să vă victimizați, flăcăi! :D
De persuasiune ați auzit? După câte-mi amintesc eu din Biblie, n-a bătut deloc din picior Eva când cu mărul, ci l-a convins cu binișorul pe Adam. Acuma, că el n-a avut atâta minte cât s-o refuze, asta e altă poveste. :))

Taraboste spunea...

Eu cred ca Evei i-a fost cel mai simplu ... "Ori faci ce-ti spun ori nu mai calci in casuta din copac". Bietul Adam nici nu avea alte optiuni la dispozitie :D
Apoi, diversificarea si cresterea numarului femeilor, a dus la rafinarea tehnicilor si aprofundarea subiectului :)

amiralul spunea...

vorba lui badea, orice ai vorbi cu o femeie e valabil fix o jumatate de ora. sa nu mai zic camereu sunt Gica Contra

Taraboste spunea...

Nu pot sa cred ca citezi din M.Badea :D

Anonim spunea...

Vezi de ce cei mai mari scriitori ai lumii au fost barbati? daca n-au putut sa vorbeasca, au scris! in zilele noastre si-au facut bloguri.:))

Taraboste spunea...

Trebuie sa ne exteriorizam si noi cumva :D Si cum timpul pentru o bere-ntre prieteni este limitat ... raman prea multe lucruri nediscutate :D

Bucur spunea...

barbatul vorbeste si el cand apuca si cum apuca :))

Taraboste spunea...

Mai in soapta sa nu supere sefa :D

Adriana spunea...

Hai mai ca nu suntem chiar asa de rele...
Aveti si voi dreptatea voastra... trebuie doar sa veniti cu argumentele potrivite..:D

Anonim spunea...

Lasa ca nu toate suntem asa :))
Dar perna aia e criminala :))))))))))))))
Cred ca imi iau si eu una :))

Taraboste spunea...

Poi vezi ... cu o perna ca asta il poti trimite pe "el" oricand pe canapea :)

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza