vineri, 2 noiembrie 2012

NASA si fenomenul UFO

Dorinta oamenilor de a gasi un raspuns pentru aparitiile inexplicabile ale unor obiecte de zbor sau fenomene petrecute in spatiul aerian si nu numai, a generat o varietate de teorii privind fenomenul UFO (OZN) - Unidentified Flying Object.
.

Cele mai vehemente abordari fie atribuie unei surse naturale toate aceste manifestari, fie le catalogheaza ca rezultat al prezentei unor aparate de zbor extraterestre. Cu siguranta, foarte multe dintre aparitiile semnalate ca fiind de tip UFO sunt usor de explicat in urma analizarii lor de catre specialisti capabili sa inteleaga contextul respectivelor fenomene: obiecte de zbor pamantene (avioane experimentale, sateliti, statii orbitale, etc), fenomene naturale (fulgere globulare, reflexii inselatoare ale luminii, etc) sau pur si simplu iluzii optice.

Filmele de mai jos prezinta fenomene UFO foarte greu de explicat altfel decat prin existenta unor civilizatii extraterestre care dispun de o tehnologie dincolo de limitele fantasticului, civilizatii care monitorizeaza evolutia specie umane, care au dezvoltat si mentin un contact direct cu reprezentantii planetei noastre.
.
Filmare misiune Apollo 18
.
Inregistrarile video si audio realizate pe parcursul misiunilor spatiale avand ca scop orbitarea in jurul Terrei, sau zborurile spre Luna, sunt secrete, insa exista unele filmari si inregistrari audio care s-au propagat in lumea virtuala.

Filmarile surprind nave care zboara in apropierea navetei spatiale americane sau a modulelor lunare, fie aparate de zbor care intra si ies in/din atmosfera terestra, uneori chiar aparente lupte aeriene (dog fights) in vecinatatea Terrei.
.
Razboiul stelelor" surprins in filmari NASA
.
 
Sunt imagini greu de explicat, pe care putini le cunosc si pe care oficialitatile nu au interes sa le mediatizeze. Multe dintre materialele pe aceasta tema postate pe YouTube au fost sterse in ultimul timp.

6 comentarii:

DoarBaiaMare spunea...

Nu suntem singuri...Asta e clar...

Taraboste spunea...

Puse cap la cap toate pistele care ofera indicii privind acest subiect, rezulta o imagine imposibil de surmontat de catre sceptici.
Cel putin eu asa vad lucrurile ...
Pregatesc pentru maine un material interesant privind declaratiile unor astronauti americani pe aceeasi tema ...

amiralul spunea...

fain articol

Taraboste spunea...

Ma bucur ca sunt si altii care considera interesante astfel de materiale :) Si cel de astazi este cel putin la fel de fain, zic eu :D

Unknown spunea...

Cine ar putea crede ca suntem noi buricul universului? N-am rabdare sa ma uit la filme, dar e evident ca n-avem cum fi singurii in Univers.

Taraboste spunea...

La cat de vehement resping unii chiar ideea in sine, ai crede ca inca se invarte Soarele in jurul Pamantului ... Cine stie, poate ca de fapt asa e :D

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza