miercuri, 28 noiembrie 2012

Ajutati-o pe Ioana-Alberta sa traiasca!

Ioana-Alberta, in varsta de 2 ani si 3 luni, a fost diagnosticata cu NEUROBLASTOM stadiul 4 cu metastaze. Ea are nevoie de fonduri necesare efectuarii unui tratament medical la o clinica din strainatate. Prietenii și familia le-au gasit parintilor Ioanei-Alberta clinici in Franța, Austria, Italia, Turcia. Costul unui tratament de specialitate poate depasi suma de 200.000 Euro. Aceasta suma e extrem de mare pentru parintii micutei, care au lansat blogul “Salvati o minune de fetita!“. Aici puteti gasi mai multe informatii despre drama prin care trec Ioana-Alberta si parintii ei si tot aici puteti gasi informatiile de care aveti nevoie in cazul in care doriti sa le oferiti o mana de ajutor.
Dupa cum spuneam, costul tratamentului depaseste 200000 Euro, insa o suma, oricat de mica, este extrem de importanta. La fel de importanta este mediatizarea acestui caz! Daca aveti bloguri va recomand sa postati un anunt in care sa mentionati cazul si conturile in care se pot face donatii:
RO29BTRL02901201I86972XX (LEI)
RO04BTRL02904201I86972XX (EURO)
ATENȚIE: ÎNAINTE DE 86972XX ESTE LITERA ”I” NU CIFRA ”1”
Cod swift btrl ro22xxx Agenția Union, Slatina
DESCHISE LA BANCA TRANSILVANIA PE NUMELE GEORGESCU DORU PAUL
FIRMELE POT DONA PRIN INTERMEDIUL FUNDATIEI SUFLET NOBIL
Descarcati contractul de sponsorizare de la
http://www.sufletnobil.ro/LinkClick.aspx?fileticket=3AMyDEkkp88%3d&tabid=61

mentionati ”pentru Ioana Alberta” si suma donata poate fi scazuta din impozitul datorat statului.
Banii vor fi folositi pentru tratamentul micuței Ioana-Alberta si ce se va strange in plus (sau in eventualitatea ca obținem formularul E112) va fi donat pentru a contribui la modernizarea și extinderea clinicii din Fundeni.
Ii puteti contacta pe parintii Ioanei-Alberta pentru a va oferi sprijinul la numerele de telefon 0722.298.278 și 0751.022.523.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Sa dea Dumnezeu safaca rost de bani!

Gabryell spunea...

Sa dea Domnul sa fie sanatoasa, sa contribuim toti care putem pentru binele acestui copil. Eu am avut o deceptie, daca pot sa-i spun asa si am scris despre asta aici :http://www.simpludetot.com/despre-oameni/abonament-pentru-viata/

Taraboste spunea...

Sper si eu ... in situatii ca aceasta fiecare gest conteaza.

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza