sâmbătă, 6 octombrie 2012

Toamna nu-i ca vara

Dupa cum ne povesteste Busu, in curand toamna isi va intra cu adevarat in drepturi; ploi, vant, temperaturi scazute, tot arsenalul pe care-l scoate la inaintare natura pentru a ne pregati de iarna. Cum ar fi ca dupa vara si temperaturi de +30 gr C, intr-un interval de cateva zile sa ne pomenim cu zapada la ferestre ...

Si cum toamna nu-i nici ea ca vara, am constatat ca se impune o revizuire a garderobei de weekend. Din vara ma tot bate gandul sa-mi iau o vesta groasa, pentru iesiri in parc si la fiecare iesire la mall sau hypermarket arunc un ochi si la raionul vestimentar.

Si weekend-ul trecut am pus ochii pe o astfel de vesta de la Real, dintr-o colectie de toamna sub marca proprie - Designers, care se gaseste exclusiv pe rafturile hypermarketului. Calitate la un pret bun, exact ce cautam.

Astazi ma duc sa o cumpar :)

Urmeaza sa inscriu articolul in concursul SuperBlog 2012.

4 comentarii:

DoarBaiaMare spunea...

Da niciodata nu-i la fel..Dar totusi parca anul asta a vrut sa semene un pic cu vara :)

Taraboste spunea...

Iar iarna probabil ca se va lasa asteptata, iar cand va veni va surprinde pe toata lumea, mai ales pe cei responsabili cu dezapezirile :)

vienela spunea...

Cred ca ar fi fost unul dintre cele mai reusite articole din concurs, daca I'll faceai putin mai lung. Am citit cam 10_15 astazi.

Taraboste spunea...

Important este sa participi :) Nu ca m-ar deranja ceva in plus :)
Exersez si eu genul asta de articole ... promotionale :D

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza