miercuri, 22 august 2012

Razboiul secret pentru distrugerea Romaniei, prezentat de Larry Watts

Asa cum spuneam intr-un articol de saptamana trecuta, noi, romanii, nu suntem capabili sa ne scriem istoria. Trebuie sa o faca altii pentru noi. Din fericire, profesorul american Larry Watts reuseste sa puna cap la cap istoria recenta a  Romaniei, istoria secolului trecut, cand tara noastra a trecut si a supravietuit unor agresiuni militare, politice si mediatice incredibile, fara a incerca distorsionarea adevarului.

"The Clandestine Legacy/Moştenirea clandestină" - TVR1
Producator si regizor, Monica Ghiurco

In cartea "Fereste-ma Doamne de prieteni. Razboiul clandestin al blocului Sovietic cu Romania", Larry L. Watts trece in revista toate incercarile Uniunii Sovietice si ale altor puteri straine de destabilizare si faramitare a Romaniei, care reprezenta o forta prea puternica in regiune, greu de controlat.

Daca nu ati citit cartea, aveti ocazia de a urmari documentarul de mai sus care prezinta principalele teme abordate si interviuri cu autorul acesteia si alte personalitati care dezbat informatiile controversate prezentate in carte.

7 comentarii:

ion spunea...

interesant. Şi atunci erau omorâţi aia nevinovaţi.. cam asta s-a păstrat.

Taraboste spunea...

Cred ca cele prezentate in carte arunca o lumina de reflector asupra istoriei Romaniei. Multe lucruri se leaga dupa ce afli toate piesele puzzle-ului.

ion spunea...

întâmplarea face să fi trecut şi prin băncile facultăţii de istorie :D

Taraboste spunea...

La nivelul asta (facultate) se prezinta informatiile in alta lumina fata de ce scrie in manualele de liceu?

ion spunea...

clar, e diferenţă mare. Cu profesori precum Zoe Petre, Cioroianu, Boia etc. altfel vezi treburile

Savoir Faire spunea...

Ai observat cat de mult se leaga materialul asta cu cel cu dacii ?!

Taraboste spunea...

Sunt prea multe informatii legate de istoria noastra pe care nu le cunoastem ... E frustrant ca autoritatile nu vor sa faca nimic pe tema asta si repeta aceeeasi placa la nesfarsit.

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza