luni, 13 august 2012

Plimbare cu obstacole in parcul Titan

Taraboste - Plimbare cu obstacole in parcul Titan
Ma plimbam ieri prin parcul Titan (Bucuresti), pe aleea amenajata pe malul lacului. Placut, racoare, imping agale la carut, cand ma trezeste din reverie o sonerie suparata de bicicleta. Ma uit in jur si-mi dau seama de absurdul situatiei create de adminsitratia parcului care a autorizat instalarea casutelor din imagine.


Imaginati-va ca impingeti un carucior de-a lungul acestei alei ... asa cum arata in poza de mai sus. Concetatenii care populeaza bancile nu-ti permit sa mergi pe dreapta benzii pentru biciclisti, iar cei care se bucura de oferta tarabagiilor nu-ti dau voie sa mergi pe stanga. Ca urmare iti ramane doar sa mergi pe banda cu pricina si sa te injuri de mama focului cu biciclistii si rolerii care o exploateaza.

Si ziua cu pricina nu era una tocmai aglomerata ...

Asta in timp ce la nivelul superior, pe o alee paralela cu aceasta exista un spatiu special amenajat pentru instalarea acestui tip de casute, spatiu din plin care nu duce la blocarea traficului si la aparitia inevitabilelor altercatii intre plimbaretii per-pedes si cei pe 2/4 roti, spatiu care este liber ca pasarea cerului si in care nu s-a gandit nimeni sa reloce respectivele tarabe.

De ce oare?????

3 comentarii:

Unknown spunea...

Parca se face ceva cu cap la noi? Cate piste de biciclete nu trec prin pomi sau prin alte obstacole pentru depasirea carora nu s-a gasit o solutie cu cap.

Lucianna spunea...

Sincer, ma mir ca te mira! De la parcari la trotuare, pentru mine, Bucuresti este capitala tuturor posibilitatilor! :D

Taraboste spunea...

Stiu ... dar cand ai la 5-6 m o alee gandita special pentru instalarea unor astfel de casute/tarabe, parca este prea de tot. Probabil comerciantii au considerat ca vadul la malul lacului este mai bun decat cel de sus...

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza