luni, 7 ianuarie 2013

Jucarii pentru oameni mari

Intotdeauna mi-au placut jucariile. Cand eram copil nu prea aveam acces la o gama variata si din cauza costurilor dar si pentru ca nu gaseai in magazine multitudinea de jocuri si jucarii care se revarsa acum de pe rafturile magazinelor on-line sau off-line ... Ba chiar eram nevoit sa-mi construiesc propriile jucarii: o masinuta din lut, un trenulet din cutii de chibrituri, papitoi din panuse de porumb sau din lana ... totul era sa fii inventiv.

Mi-aduc aminte si acum de jucaria care m-a impresionat cel mai mult in copilarie, un tanc maricel care se comanda printr-un panou conectat cu un cablu. Si dupa ce s-a stricat mecanismul de comanda tot a ramas o piesa de rezistenta multi ani.

Acum, chiar daca nu mai sunt tocmai copil :D, imi face placere in continuare sa pierd vremea printre rafturile sau pe site-urile cu jucarii, cautand diverse piese atat pentru cei mici, dar si pentru mine ... :) Ma tot bate gandul sa-mi cumpar un elicopter telecomandat, pentru a ma distra cu el in parc si am gasit cateva modele foarte interesante pe site-ul BigBoysToys.ro. Au o mie si una de jucarii telecomandate, masini, trenulete, elicoptere, tancuri, cam tot ce-ti poti dori in domeniu si nu este tocmai usor sa ma decid.

Elicopter cu camera video (sursa foto aici)

Cel mai mult m-a impresionat un elicopter cu camera video (aici gasesti mai multe detalii) care deja este mai mult decat o simpla jucarie, putandu-se transforma usor intr-un instrument de spionaj. Cum ar fi sa planezi peste gardul vecinului si sa-i admiri nevasta care tocmai s-a intins la soare :D

Cu adevarat jucarii pentru oameni mari :)

11 comentarii:

amiralul spunea...

tare mi-e ca daca intra pe mana copiilor nu mai raman nici fulgii din el :)) te si vad cu scara in carca in pomul din spatele blocului :))

Taraboste spunea...

Sper sa nu ... dar nu esti departe de o posibila realitate :)

ion spunea...

şi mie cam îmi plac chestiile astea. aveam colecţii întregi de maşinuţe de astea :d

DANAP.RO spunea...

Eu nu aveam masinutze, dar mi-as fi dorit un elicopter. Intotdeauna mi-au placut mai mult jucariile pentru baieti :D

Taraboste spunea...

Bah dar avut erai ... Si acum? Ai saracit? :D

Taraboste spunea...

Si ce te tien sa-ti cumperi unul :D

Adriana spunea...

Succes la concurs...
Si... La multi ani!

Nautilus spunea...

Un robot zburător (nu elicopter, ci cvadri-copter, fiindcă e mult mai stabil şi poate duce fără probleme o cameră nu prea grea) este foarte util dacă vrei să îţi filmezi vecinii din aer :)

~Nautilus

Taraboste spunea...

Nu-i asa? :D

Anonim spunea...

Salut, am castigat eu un Elicopter cu radiocomanda de exterior 9053 cu GIROSCOP la unul din campaniile de BlogAwards. Vreau sa il vand, pretul lui original este de 5 milioane, eu il vand mult mai ieftin, este nedesfacut, sigilat, nu am avut curiozitatea sa il incerc pt ca mi-e teama sa nu il stric si oricum aveam de gand din start sa il vand, te intereseaza?
uite aici linkul pe bigboystoys, sa vezi toate detaliile http://www.bigboystoys.ro/Elicoptere/Elicopter-cu-radiocomanda-de-exterior-9053-cu-GIROSCOP-130.html


Daca te intereseaza da-mi un mail pe alina_profe@yahoo.com

Anonim spunea...

La una din campaniile, pardon :)

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza