marți, 13 noiembrie 2012

Lips That Touch Liquor Shall Not Touch Ours

Stim cu totii de perioada prohibitiei de la inceputul secolului XX, cand in Statele Unite au fost interzise producerea, transportul si vanzarea alcoolului intre anii 1920 si 1933. Dar sunt sigur ca nu cunosteti motivele reale pentru care aceasta campanie a avut parte de un insucces total. Imaginea de mai jos spune totul.

Lips That Touch Liquor Shall Not Touch Ours

Cele zece doamne din imagine au constituit "pilonul rezistentei" barbatilor americani in fata prohibitiei si au constituit motivarea suprema pentru a consuma alcool la orice pret, oriunde si cu orice riscuri.

Nu-i asa ca si tu ai renunta la orice picatura de baututa pentru a nu pierde bucuria, placerea, binecuvantarea de a saruta aceste doamene :D?

Din fericire pentru ei, la 5 Decembrie, 1933, prin al XXI-lea amendament la Constitutia SUA, prohibitia a incetat. Cred ca a urmat cel mai vesel Craciun din istoria SUA :)

Doamnele faceau parte din miscarea Anti-Saloon League, principala organizatie care a sustinut ideea prohibitiei, cu o prezenta solida in Sudul SUA si in zonele rurale din Nord, beneficiind de sustinerea preotilor protestanti.

4 comentarii:

Anonim spunea...

...poate ca era nevoie de putina bautura ca se le poti saruta, par niste doamne foarte hotarate , oricum

Taraboste spunea...

Putin mai multa ... pentru a le saruta pe dumnealor trebuia sa dai peste cap 2-3 sticle de rachiu :D

Anonim spunea...

Daca ii reusea prohibitia lui Burebista, cand a scos viile, iti dai seama ca nu se mai perpetua poporul dac, nici nu se mai altoia cu cel latin si noi nu mai existam?:)Desi femeile dace erau mai frumoase ca madamele astea...

Taraboste spunea...

Da scos vinul dar cred c-au trecut pe tuica :D

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza