miercuri, 7 noiembrie 2012

Intimitatea vietii la bloc

Ca cei mai multi dintre noi si eu stau la bloc, si cu toate ca ma pot lauda ca locuiesc intr-un sector destul de aerisit, cu multe parcuri si spatii verzi intre blocuri, tot am balconul flancat de trei mastodonti comunisti. Partea vesela vine seara, cand poti admira in voie menajul vecinilor din aceste blocuri, foarte multe dintre ferestre nefiind protejate cu perdele, draperii... Cel putin cat a fost vara de lunga stateau mai toti cu geamurile larg deschise invitand curiosii sa participe la viata lor de zi cu zi.

O perdea este mai mult decat un accesoriu ... este protectia intimitatii tale

Nu suport sa am ferestrele despuiate de perdele ... Parca-s intr-un salon de spital cand le dam jos pentru a le spala si abia astept sa le repunem pe pozitii, mai ales ca am dat jos peretele balconului si am acum o deschidere larga cat un perete de sufragerie.

Mi s-a intamplat de mai multe ori vara asta sa vad cate-o vecina la bustul sau chiar la nudul gol :) si ca atare sunt cu atat mai atent la propriile mele perdele, pentru a putea avea un dram de intimitate in propria mea casa. Poate sunt eu mai pudic, dar chiar nu-mi palce sa-mi afisez slipii-n public daca nu sunt la mare.

Tu cum stai la capitolul intimitate la bloc?

Daca ai nevoie iti pot recomanda o Perdea BELOCOLOR de la Perdele Online, disponibila intr-o gama variata de colori. Si daca tot alegi o perdea noua, o poti asorta foarte bine cu o Cuvertura de pat SESAN sau cu un Pled BATIK. Mie imi place mult gama pe mov.

In felul asta iti poti imbratisa in liniste iubita sau sotia, fara a avea sustinerea unei galerii de vecini care sa-ti admire performantele la o bere si-o punga de seminte :D

8 comentarii:

amiralul spunea...

aa :)) asta e pt chestia cu 3 articole parca... auzi, da cand cumperi cuvertura iti da si patul la banii aia? :)) ca 500 e patul si 500 cuvertura =))

Taraboste spunea...

Daca negociezi bine ... :D

Adriana spunea...

:))... vezi sa nu te pacalesti cu articolele astea pentru ca de 150 de lei nu ai ce cumpara practic de acolo...
bafta totusi...

Taraboste spunea...

Sincer vorbind, nu doar pentru premiu scriu ci si pentru a ma integra mai bine in ceea ce inseamna lumea bloggingului, genul asta de articole fiind o componenta importanta.
In felul asta mai scap si de gura consoartei care ma bate la cap ca stau prea mult pe blog :D
O mituiesc cu o perdea, cu ceva si poate mai trece cu vederea :D

vienela spunea...

Eu stau la parter si am aceeasi problema. Nu suport sa stau cu geamurile descoperite, sa se uite toti trecatorii la mine.
Primesti premiu o perdea daca scrii pentru site-ul acesta? :))

Taraboste spunea...

Da :D
Mi-a placut tematica ... poti scrie multe materiale plecand de la "perdele" :D

Revenind, nu e doar aspectul practic si al intimitatii ... pentru mine este si cel estetic: parca nu mai e aceeasi casa cand dau jos perdelele ...

Viola spunea...

Da, dar Lumina soarelui sà fie filtratà de perdele, oricàt de frumoase ar fi, e pàcat!....da' asta e viata la bloc! Din fericire, locuiesc la casà... mai multe responsabilitàti, da' merità!

Taraboste spunea...

Lasa ca ce e prea mult strica :)
Da, nu se compara viata la "stup" cu cea la casa ... am de multi ani nostalgia asta si sper sa scap cat mai curand :D

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza