sâmbătă, 3 noiembrie 2012

Astronautii si fenomenul UFO

Am prezentat in cateva articole anterioare informatii, zic eu, interesante privind subiecte ca paleoastronautica, fenomenul OZN si iconografia, declaratiile controversate ale fostului ministru al apararii din Canada, dezvaluirile lui John Lear si alte subiecte interesante reunite in sectiunea Teme Controversate a blogului.

Vin astazi cu un nou articol privind declaratiile impresionante (cel putin pentru mine) pe care le-au facut in timp cativa dintre astronautii americani implicati in programul spatial american, astronauti care au calcat pe Luna sau care au fost pionierii erei spatiale, deschizatori de drum in privinta prezentei oamenilor in spatiu. Data fiind implicarea lor directa si la cel mai inalt nivel in misiunile de explorare a spatiului, marturiile lor sunt cu atat mai greu de digerat de catre sceptici si mai dificil de combatut.

Astept cu mare interes feed back-ul vostru cu privire la declaratiilor privind viata extraterestra si existenta unor civilizatii pe alte planete, sau privind intalniri cu nave extraterestre pe timpul zborurilor spatiale.

Edgar Mitchell, Apollo 14

EDGAR MITCHELL, doctor in astronautica, pilot modul lunar misiunea Apollo 14 - declaratie radio 23 Iulie, 2008 (Kerrang Radio):

Edgar Mitchell, declaratie Kerrang Radio, 23 Iulie, 2008

Transcriere pentru o parte a discutiei:

Reporter: Crezi in existenta vietii pe alte planete?
Edgar Mitchell: O, da. Nu exista dubii in acest sens cu privire la existent vietii in Univers. Nu suntem singuri in Univers.
Reporter: Esti convins ca nu suntem singuri in Univers?
Edgar Mitchell: O, stiu sigur ca nu suntem singuri in Univers. Si sunt privilegiat sa stiu faptul ca am fost vizitati pe planeta noastra si ca fenomenul UFO este real desi este ascuns de catre guvernul nostru de destul de mult timp. Este un fenomen real cunoscut de cativa dintre noi. A fost foarte bine ascuns de catre guvernul nostru in ultimii 60 de ani, dar incet incep sa se scurga informatii. Unii dintre noi am avut privilegiul sa fim informati cu privire la unele dintre aceste lucruri, dar am fost si la intalniri cu persoane din armata si serviciile secrete care stiu cel putin suprafata faptului ca da, am fost vizitati. Am fost implicat in diverse comisii si programe de cercetare impreuna cu cercetatori foarte credibili si oameni din cadrul serviciilor secrete care cunosc adevarata poveste si nu am motive sa ezit in a vorbi despre asta.
Exista un contact, suntem vizitati, prabusirea de la Roswell a fost reala si alte intalniri au fost deasemenea reale si se desfasoara in continuare. Este binecunoascut pentru aceia dintre noi care am fost informati ca foarte multe dintre semnalarile UFO sunt nave de zbor extraterestre; nu toate sunt, unele banuiesc ca sunt chiar nave de zbor pamantene; banuiesc ca in ultimii 60 de ani s-a realizat inginerie inversa pentru dezvoltarea acestor tipuri de echipamente, dar nu sunt nici pe departe la fel de sofisticate inca in comparatie cu cele ale vizitatorilor.

Alte declaratii interesante ale astronautului Edgar Mitchell:
Declaratie ...

BUZZ ALDRIN, pilot in aviatia Americana, pilot si astronaut Apollo 11, relateaza in documentarul de mai jos intalnirea in spatiu cu un aparat de zbor extraterestru ce zbura in vecinatatea navei Apollo 11.
.
Buzz Aldrin, Apollo 11

GORDON COOPER, unul dintre cei 7 astronauti care au initiat zborurile spatiale americane in cadrul Proiectului Mercury, relateaza intalnirea cu o flota vasta de sute de nave extraterestre zburand la inaltime foarte mare in 1951. In 1957 acesta a filmat o farfurie zburatoare aterizand in zona testelor de zbor pe care le efectua.

Gordon Cooper, Proiect Mercury
.
Relatarile astronautilor Buzz Aldrin si Gordon Cooper

GENE CERNAN, ultimul astronaut care a pus piciorul pe Luna, face o greseala interesanta in timpul interviului de mai jos privind decizia presedintelui Obama de a intrerupe programul spatial lunar, facand referire la declaratiile astronautului Buzz Aldrin care sustinea decizia presedintelui Obama:

Gene Cernan, Apollo 17

Declaratia lui Gene Cernan in cadrul unei discutii televizate: “Buzz vrea sa se intoarca pe MARTE si sutin acest lucru …” - oare este doar o greseala sau o realitate faptul ca s-a ajuns deja pe Marte cu ajutorul tehnologiei extraterestre? Mai jos, extras din emisiunea in discutie:
.
.
Parerea mea?

Am expus mai sus si pregatesc si alte materiale, doar cateva dintre sursele de informatii care arata in mod direct faptul ca oficialii NASA detin informatii certe privind vizitele unor nave extraterestre pe Terra. Filmarile din spatiu si declaratiile fostilor astronauti care au participat la misiunile de cucerire a spatiului si a Lunii sunt dovezi foarte greu de surmontat de catre cei care considera ca pura fantasmagonie existenta fiintelor extraterestre, existenta unor vizite, contacte si intalniri intre acestea si pamanteni.

NASA este doar unul dintre izvoarele dovezilor care atesta existenta civilizatiilor extraterestre si interesul acestora pentru planeta noastra. Voi prezenta in postarile viitoare si alte dovezi graitoare in sprijinul acestor afirmatii, dovezi si informatii care puse cap la cap se transforma intr-o prezentare imposibil de combatut si de negat a realitatii faptului ca nu suntem singuri in Univers, ca suntem in contact cu civilizatii extraterestre de la inceputurile omenirii, contact care continua si astazi.

22 de comentarii:

DoarBaiaMare spunea...

Eu cred si voi crede mereu ca nu suntem singuri...Sunt atatea dovezi, prost sa fi sa nu faci legatura...

ion spunea...

nu ştiu ce să zic. părerile sunt împărţite bine de tot.

Anonim spunea...

Si daca exista viata extraterestra, de ce este tinuta informatia la naftalina? Sau,extraterestrii nu vor ca noi, cei de rand, nu trebuie sa stim ca ei exista. Nu vi se pare lipsa de logica?
Sigur, in infinitatea Universului putem crede ca exista viata intr-o diversitate de forme.

Unknown spunea...

Cand vad unele comm-uri...ma si bucur ca nu suntem singuri. Sper, si cu siguranta, "ceilalti" sunt mai logici ca oamenii...

Savoir Faire spunea...

Vorba unui fost profesor italian de chimie de-al meu:
"Baieti, daca vrem sa fim sintetici, putem spune ca viata se reduce la 4 litere, adica C-I-A-O."
Carbon, Hidrogen(Idrogeno), Azot si Oxigen.
In cate locuri din univers nu apar aceste elemente ?
In cate locuri din univers nu exista H20, energie solara si planete la o distanta ideala de soarele lor ?
Exista si inca cum !
Probabil cand ne gandim la viata, implicit ne vine in minte o forma pe care noi o cunoastem: virusul, bacteria, vertebratele, etc.
Dar pana la urma toata materia este compusa din atomi, asa zisul praf de stele, numai ca in unele cazuri atomii sunt dispusi ca sa creeze structuri particulare.
Cu ce ma deosebesc eu ca om de un bolovan sau de un nor ?
Destul de simplu.
Bolovanul si norii sunt o adunatura de atomi mai putin particulara decat adunatura de atomi pe care o reprezint eu.
Sa ne gandim la doi atomi de oxigen 1/2 din o2 si 1/2 din o2.
Se unesc si ajunge la stabilitate formand o singura molecula de o2.
Cam asa se intampla in univers, dar la o scara mai mare.
Diferitele particele ale universului se unesc si ajung la o stabilitate, formand structuri din ce in ce mai complexe.
Cu cat structurile sunt mai complicate, cu atat posibilitatea ca ele sa se repete devine mai mica.
Cu alte cuvinte, noi, oamenii suntem un caz particular de tipologie de materie.
Posibilitatea sa gasim forme asemanatoare noua se rezuma la a cauta conditii care au favorizat existenta noastra.

Savoir Faire spunea...

Ma oftic ca nu gasesc mereu cuvintele potrivite pentru a exprima o idee, dar totusi sper sa imi iasa de data asta:
Cele mai plauzibile doua teorii din prezent sustin ca:
1) viata a luat nastere pe pamant din cauza conditiilor favorabile.
1.1) viata ar putea lua nastere in alte locuri similare pamantului
1.2) viata nu ar putea lua nastere in alt loc pentru ca pamantul detine conditiile supreme, unice in univers.
---
evident 1.2 are o viziune putintel cam egoista.
E adevarat ca fiecare loc poate sa fie unic, dar nu inseamna ca nu exista locuri asemanatoare pentru realitati asemanatoare.
---
2) viata nu a luat nastere pe pamant, dar a fost adusa aici voluntar sau involuntar.
Ulterior s-a dezvoltat.
---
Daca incercam sa scoatem elementul comun din cele doua teorii, deducem ca viata ar fi putut sa ia nastere atat pe Pamant, cat si in alte locuri asemanatoare, ceea ce inseamna ca ar putea sa existe in forme asemanatoare in locuri asemanatoare, sau ar putea sa existe in forme diferite in locuri diferite care ar permite alte tipuri de viata, ca sa nu mai spunem ca viata ar putea sa fie exportata de pe Pamant in alte locuri.
---
Am vazut un exemplu interesant intr-un documentar care spunea cam asa:
Daca iei trei pietre si le arunci pe un teren unde sunt pietre, statistic si cu o probabilitate foarte mare vei vedea pietre care se aseamana foarte mult si pietre care difera foarte mult, sau pietre care difera si se aseamana doar in unele aspecte.
E usor de dedus ca exemplul cu pietrele este doar o metafora a posibilitatilor vietii in univers sau in multivers.

întuneric spunea...

Cand Pamantul era plat si Europa detinea suprematia asupra intregii lumi, cativa oameni au descoperit Americile si Extremul Orient. De ce-ar sta altfel lucrurile acum?...

Nu ne cunoastem pe deplin planeta pe care o locuim (iar ceea ce cunoastem distrugem cu nonsalanta) - sa pretindem ca suntem singuri in imensitatea universului e de-a dreptul pueril.

Taraboste spunea...

Din pacate, pana ce nu se oficializeaza existenta si contactul cu civilizatii extraterestre, subiectul ramane in aer si supus controversei.

Taraboste spunea...

N-am vazut prea multe puncte de vedere oficiale, cu explicatii stiintifice, privind tot ce inseamna vestigii paleoastronautice de exemplu ... asta asa pentru inceput.
Asa cum nu am vazut o analiza stiintifica prin care sa fie demontate realitatile si ideile precum cele pe care le-am prezentat in unele dintre postarile mele.
Este usor sa negi, dar daca nu vii cu argumente in acest sens, cazi in ridicol.

Taraboste spunea...

Pentru ca, cel putin asa mi s-ar parea logic, extraterestri sunt civilizatii cu mult mai dezvoltate tehnologic si spiritual, si inteleg ca un contact nu se poate face decat la nivelul centrilor de putere, unde se stabileste modul in care si daca se va oficializa realitatea la nivel planetar.
Nu cred ca fiinte suficient de evoluate pentru a fi capabile sa exploreze Universul ar intra cu picioarele in viata unui planete.
Asta trecand peste faptul ca pot exista anumite reguli si norme intergalactice carora li se supun si care dicteaza o anumita conduita in acest context.

Taraboste spunea...

Sper sa nu fim intr-o situatie in care alieni sa-si bage picioarele si sa ne lase in pace sa ne autodistrugem in liniste, pentru ca nu o pot scoate la capat cu noi :)
Dar odata ce am parasit planeta, chiar doar orbitand in jurul ei sau tirmitand misiuni robotizate in spatiu, problema noastra devine si a lor si trebuie sa o tina sub control.

Taraboste spunea...

Frumoasa sinteza.
In plus fata de aspectul probabilistic, raman si dovezile existente pe Terra care vin sa confirme faptul ca probabilitatea a fost atinsa si ca viata nu doar ca exista si in alte locuri din Univers, dar fiinte inteligente extraterestre chiar au ajuns si pe planeta noastra.

Taraboste spunea...

Suntem precum o furnica in imensitatea junglei, precum un fir de nisip pe o plaja. Cam la asta se reduce cunaosterea omenirii raportat la imensitatea Universului, imensitate asa cum o intelegem acum.
Ma distreaza intr-un fel faptul ca periodic se fac noi descoperiri care dau peste cap mare parte din teoriile anterioare privind Universul.

amiralul spunea...

http://amiralul.info/2012/08/05/biocentrismul-mecanica-cuantica-si-viata-de-apoi/


stiu ca tu esti amator de chestii de-astea. sa-mi spui cum ti se pare.

Rudolph Aspirant spunea...

Eu tot ce sper e ca extraterestrii sa fie ca ET nu ca Alien.

Rudolph Aspirant spunea...

Din pacate am impresia ca sunt mai mult ca aia din Encounters of the 3rd kind si NASA de aia ii ascunde, ca sa nu imparta Premiul Nobel cu francezii din cauza lui Francois Truffaut.

Taraboste spunea...

Daca ar fi fost precum alien's eram mancati de mult :) Nu asteptau invitatie speciala.
Vom trai si poate vom vedea :)

Taraboste spunea...

Merci ... am citit. Interesanta perspectiva dar prefer necunoscutul mortii :)

amiralul spunea...

ma interesanta idee =)) sa vina extraterestrii peste noi =)) s-ar darama bisericile in secunda 2 inafara de mormoni poate. (mormonii au credinta in extraterestrii)

Taraboste spunea...

Este una dintre marile probleme privind oficializarea existentei unor relatii intre pamanteni si extraterestri ... Regia ar fi zguduita din temelii si este greu de predictionat cum vor reactiona sutele de milioane de habotnici si indoctrinati religios din vari religii cand intreg universul lor interior se va duce de rapa.

Anonim spunea...

Cred ca trebuie sa fii usor retardat sa iti inchipui ca esti singura specie inteligenta din univers, cand sunt atatea dovezi care confirma contrariul.Poate sunt eu prea intoxicata de lecturi de gen, dar am convingerea ca exista fiinte de natura extra sau intra-terestra printre noi.Si nu de azi , de ieri, ci de milenii.Numai daca te uiti la personajele biblice cheie, toti nascuti in general din parinti batrani, trecuti de varsta procreeri, toti deosebiti fizic de semenii lor( de obicei mai blonzi si mai inalti), toti avand niste cunostinte avansate pentru vremea lor, deci niste invatatori si initiatori de lucruri inedite.Cred ca suntem niste cobai intr-un laborator marunt din univers.E normal sa vina si geneticianul si seful laboratorului sa-si urmareasca experimentele.Ai zambit sau razi in hohote?:))

Taraboste spunea...

Putin :) Dar este o varianta plauzibila :) In imensitatea Universului (atat cat il stim) este posibil sa existe forte care sa se joace cu planete precum Terra asa cum se joaca un copil cu piesele de lego ...

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza