sâmbătă, 13 octombrie 2012

Turcia - Romania: 0 - 1 si propria mea reusita

Poate nu stiti, dar nationala de fotbal a Romaniei a reusit un prim rezultat notabil in actuala campanie de calificare pentru Campionatul Mondial de Fotbal din 2014 gazduit de Brazilia (asa mai prinde si Brazilia un CM ca se califica din oficiue :D), anume victoria cu 1-0 in fata nationalei Turciei, in deplasare. Bravo lor si sper sa o tina tot asa ca de ani de zile nu prea mai urmaresc fotbalul din cauza calitatii sub nivelul apei marii.

Primul meu meci dupa o "pauza competitionala" de 2-3 ani

Dar nu doar evolutia nationalei este o premiera ci si faptul ca dupa 2-3 ani este prima data cand reusesc sa vad printre picaturi o partida de fotbal. De obicei, cand este pornit, TV-ul este la cheremul picilor, pe Disney Junior si altele din aceeasi gama si rareori mai prind Discovery & Animal Planet, daca reusesc sa-i determin sa urmareasca animalele si natura. Asta nu este neaparat un lucru rau pentru ca astfel scap de mocirla emisiunilor de tembeliziune care inevitabil te cuprinde cand comuti TV-ul pe posturile de stiri si nu numai.

Stelele s-au aliniat corespunzator, meciul a fost  programat la o ora decenta, ala mic s-a culcat devreme si pe cea mare am deturnat-o cu ajutorul unei tablete pe care am instalat cateva aplicatii haioase, numai bune pentru prichindei. A fost captivata mai bine de o ora. Ce ti-e si cu tehnologia asta ...

2 comentarii:

Adriana spunea...

Cum sa nu stiu? Ca doar l-am avut pe tata acasa si am stiut ca a dat Romania gol dupa tipatul lui... am si sarit ca arsa de langa fimiu ca nu stiam ce are de tipa asa...uitasem ca sa se bucura el :)))

Taraboste spunea...

:D ... da, ce mai, fotbalul e la putere ... in liga, in preliminarii. Sa vedem cat ii tine :)

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza