vineri, 12 octombrie 2012

Sacha Baron Cohen in filmul biografic despre Freddie Mercury

Sacha Baron Cohen a fost ales sa interpreteze rolul regretatului Freddie Mercury intr-un film care va urmari parcursul carierei acestuia. Inceperea filmarilor la pelicula biografica este programata pentru primavara anului viitor, sursa informatiei fiind Brian May, fostul chitarist al formatiei Queen, care a postat pe site-ul sau noutatile.

Freddie Mercury v Sacha Baron Cohen

Cred ca Sacha este cea mai buna alegere pentru a-l interpreta pe Freddie Mercury si abia astept sa-l vad.

Filmul se va baza pe un scenariu scris de Peter Morgande, iar productia va fi asigurata de compania lui Robert De Niro, TriBeCa Productions. Pelicula ar trebui sa fie gata pentru lansare la inceputul anului 2014, la 40 de ani de la lansarea Queen si 23 de ani de la disparitia lui Freddie Mercury.

The Show Must Go On

7 comentarii:

DoarBaiaMare spunea...

Abia astept filmul..Merita FM un asemenea omagiu...

Taraboste spunea...

Sunt sigur ca Sacha il va joca foarte bine ... dar mai e pana-n 2014.

vienela spunea...

Nu imi vine sa cred ca au trecut 23 de ani de la disparitia lui. Filmul cu siguranta va avea succes, dar avem prea mult de asteptat.

Taraboste spunea...

Zboara anii ... Iti vine sa crezi ca au trecut 3 ani si de la moartea lui Michael Jackson?

ion spunea...

pff..chiar zboară :| sacha cohen e foarte deştept, în ciuda rolurilor sale. pare interesant filmul, aştept să confirme :D

Anonim spunea...

Are sanse sa faca o figura frumoasa. Ca fizionomie este o alegere buna (chiar daca este cam inald :D). Ar putea fi cel mai mare rol al sau de pana acum.

Taraboste spunea...

Si eu cred la fel. Nu l-am vazut jucand un rol serios, dar cred ca are potential. Nici nu stiu daca a avut vre-un astfel de film (serios).

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza