luni, 15 octombrie 2012

Ferarri de Grigorescu

Nu, nu este o opera pierduta a marelui pictor Nicolae Grigorescu, desi se apropie mult de imaginea tabloului Car cu boi, versiunea 2012. Este doar imaginea unui Ferarri, rosu, cum altfel, care-si revarsa puterea calutilor cabrati pe strazile Bucurestiului. Eu l-am suprins pe Nicolae Grigorescu facand "liniute" intre semafoare. Si incredibil, reusea de fiecare data sa ajunga primul la fiecare semafor :)

Ferrari de Grigorescu

Mi-a "placut" in mod special gratia cu care zbura peste zebra nesemaforizata ca doar nu se punea problema sa opreasca in cazul in care aparea un pieton neinspirat care sa treverseze strada tocmai atunci. Si pana la urma rosu pe rosu nici nu se vede ... nu se murdarea vizibil masina in cazul unui impact.

Am fost totusi placut surprins sa constat ca bolidul s-a oprit la culoarea rosie a semaforului ... mai ales ca era in ton cu vopseaua masinii, bravul sofer putea sa considere ca doar masinile rosii pot trece si sa-l vad avantandu-se inainte. Totusi la semaforul asta a avut dezamagirea unei plecari fara scartait de roti, pentru ca trebuia sa treaca mai intai peste liniile de tramvai si nu l-a lasat inima sa-si bata joc chiar in halul asta de masina.

11 comentarii:

vienela spunea...

Teribilismul si inconstienta unora distrug vieti nevinovate.

Taraboste spunea...

Ar trebui ca la achizitia unui astfel de bolid sa se impuna prezentarea din partea cumparatorului a unui cazier din partea Politiei Rutiere care sa ateste buna purtare la volan :D

Adriana spunea...

Pai dca nu se "dadea mare" atunci nu avea nici un farmec masinuta aia nu?
Si ne mai miram de unde atatea accidente, nenorociri in ultimii ani...
Uite d-aia!

hm spunea...

cap de bour...
la volan :)

Taraboste spunea...

Da, foarte multe accidente se produc din cauza teribilismului si inconstientei soferilor. Trist e ca de obicei nu-i afecteaza doar pe ei.

Taraboste spunea...

O noua serie numismatica sau filatelica. Sa vedem cine da curs prima: BNR sau Posta :D

Ando spunea...

Asta mi-a adus aminte de bancul asta pe care
l-am primit "pe surse":

La semafor se opresc un Logan şi un Ferrari. Şoferul din Logan îi face semn celui cu Ferrari să coboare geamul şi îl întreabă sec:
- Ia zi, merge maşina? Eşti mulţumit de ea? E fiabilă? Sincer n-am văzut prea multă lume că-şi cumpără…

Taraboste spunea...

Poi si n-avea dreptate omu' :D

Unknown spunea...

Vad ca voi, baietii apreciati Ferrari. Poate e o masina buna, ori foarte buna la cat de mult costa. Insa din punct de vedere estetic mie mi se pare cam urata... Dupa gustul meu.
Nu dati cu pietre!!! :))

Alexică spunea...

Foarte tare..intr-adevar se poate numi masina adevarata, o adevarata herghelie :)) cat despre soferi care conduc astfel de bolizi.. o fac pentru spectacol, sa fie vazuti de toti !

Taraboste spunea...

Pot sa-mi dai un exemplu de masina care-ti place? Un model ...

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza