sâmbătă, 20 octombrie 2012

Daca vrei ca bloggingul sa fie mai palpitant ...

... intra in Campionatul National de Blogging. Eu m-am inscris in urma cu cateva saptamani, dar pentru ca n-am avut timp sa particip la campaniile organizate, nu am urmarit cu atentie evolutia. Ieri mi-am adus aminte de inscriere si am intrat sa verific ce campanii mai sunt active pentru a scrie un articol. Si ce sa vezi, minune ... eram pe locul 12 din o suta si ceva de inscrisi, desi nu participasem la concursurile promovate :)

Taraboste la Campionatul National de Blogging

Nu stiam mecanismul, dar se pare ca punctajul nu-l obtii doar pentru postarile legate de campaniile si concursurile publicate pe Blogal Initiative, ci pentru toate articolele publicate pe blogul tau, articole care in functie de impactul pe care-l au, iti aduc puncte.

Revelatia asta (my bad pentru ca n-am citit cu atentie regulamentul) m-a determinat ca de acum sa ma implic mai mult in campionat si sa incerc sa urc in clasament, participand si la concursul de postari pe tema data, mai ales ca sunt la inceput de drum in ale bloggingului si nu strica un pic de promovare :D.

Competitia ofera trei avantaje importante participantilor:
+ Toti bloggerii participanti la campanii castiga, punctele acumulate in timp pot fi transformate in produse si servicii oferite de sponsorii si partenerii Blogal Initiative;
+ Bloggerii care isi doresc sa se profesionalizeze si sa se perfectioneze in domeniu (ca mine) se obisnuiesc cu un mediu competitiv si au un termen de comparatie in raport cu alti bloggeri participanti;
+ Vizibilitate mai buna pentru bloggerii participanti, rezultatele campionatului putand servi ca referinta pentru agentiile si companiile implicate in campanii on-line si o carte de vizita frumoasa in Blogosfera :)

Asa ca de-acum, voi incepe sa generez si postari legate de concursurile Campionatului National de Blogging, pentru ca am doar de castigat din asta. Sa vedem daca reusesc sa prin top 5 :)

Daca-ti place initiativa, da un share pe Facebook sa afle si altii :)

14 comentarii:

ion spunea...

succes!

isabela spunea...

Ce avant ai luat!

Taraboste spunea...

Multumesc :)
Important este sa particip, dar nici daca voi castiga nu ma supoar :D

Taraboste spunea...

Da, si eu sunt surprins :)

Anonim spunea...

Felicitari! Sincera sa fiu as vrea si eu sa ma inscriu..

Taraboste spunea...

Go4it :D

concept w spunea...

auzi, cat costa advertorialu' la tine?

Taraboste spunea...

:) o avere ... nu mi-am pus problema asta :)

vienela spunea...

Tot sufletul meu de blogger este alaturi de tine. Iti tin pumnii, sa ai succesul meritat!

Taraboste spunea...

Multumesc. Nu stiu daca e reprezentativa competitia dar cel putin este utila ca practica in domeniu. Fac si eu ce pot :)

radhoo spunea...

Modul de punctare e esential, se poate frauda in multe moduri daca nu se iau in calcul o multime de factori. De asemenea ar trebui sa verifice cumva daca nu sunt persoane cu mai multe conturi.

Taraboste spunea...

Am vazut ca are o importanta mare expunere pe Facebook ... lucru care pe mine de exemplu ma dezavantajeaza, pentru ca am blogul de cateva luni n-am avut cand sa-mi atrag "fani" ...
Dar vom vedea :)

BloglaInitiative.ro spunea...

Multumim pentru feed-back:)

Taraboste spunea...

:) Cand se trage linie in privinta campaniei?

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza