duminică, 21 octombrie 2012

Daca visele ar deveni realitate ...

Ca mai toti dintre noi, si eu sunt un "sclav" pe plantatia altcuiva ... tanjesc dupa momentul in care voi fi propriul meu stapan. Ce vis frumos ar fi sa-mi pot gestiona timpul cum consider de cuviinta, sa am libertate de actiune, sa n-am sefi incomozi si colegi ciripitori si nesuferiti, sa lucrez intr-un mediu asa cum il vreau eu, nu cum il impun altii...

Un birou de vis (foto)

Si daca visele ar deveni realitate, mi-ar placea sa am un birou luminos, cu o panorama larga a unei paduri, cu mobilier avangardist, dar nu supra-aglomerat, un birou in cadrul caruia sa-mi derulez proiectele cu placere, nu constrans de satisfacerea nevoilor de zi cu zi.

Mobilierul este un element central in orice birou si cel mai potrivit viselor mele este acela realizat de Mobexpert. Mereu cu un pas in fata celorlalti, mereu surpinzatori si inovatori, ofera confortul si calitatea de care am nevoie pentru biroul meu de vis ... iar motto-ul paginii de  Facebook, "Living at work", sintetizeaza perfect idealul meu.

Ce frumos ar fi ca intr-o buna zi sa pot scrie pe blog in acest birou, doar cu preocuparea pentru articolele si cititorii mei :)

Daca ti-a placut, da un share pe Facebook sa se bucure si altii :)

6 comentarii:

vienela spunea...

Eu sunt propriul meu stapan, fac ce vreau si cand vreau, dar inca mai vise la un birou cu vedere spre mare, cu miros de alge sau la unul in varful muntelui, cu miros de verde crud, departe de aglomeratia orasului.

Taraboste spunea...

Esti cu un pas mai aproape de implinirea visului :) Eu inca sunt "sclav" :)

usi de garaj spunea...

Asta e advertorial! Deci, mai intreb odata: cat costa? :D

Taraboste spunea...

Man, sunt in "practica" ... :) Pe-astea le-am scris pentru doua concursuri la care particip ... Daca vrei, putem discuta pe email: blogerul@gmail.com

concept w spunea...

Ok-ok. Lasand advertorialul la o parte, ce zici de "biroul" meu? :D

Taraboste spunea...

Adica site-ul? Este interesant ... cubul este foarte reusit.
Meniul din bara de jos iti sare mai greu in ochi (eu acum l-am vazut cand m-am uitat mai cu atentie).
Cred ca era mai bine sa-l inserezi in stanga sau drepta precum lista formelor ... sfera si piramida sunt inca in lucru?

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza