vineri, 5 octombrie 2012

Bella se dezbraca de prejudecati in "On The Road"

Sitirile privind despartirea celui mai faimos cuplu din lumea vampirilor au facut inconjurul lumii in vara si au zguduit din temelii fanii seriei Twilight care si-au vazut naruit visul transpunerii in realitate a povestii de dragoste dintre Bella si Edward, pentru ca doua luni mai tarziu Robert Pattinson sa ierte infidelitatea partenerei sale, Kristen Stewart, totul parand un mai degraba un joc mediatic pentru promovarea imaginii celor doi.

Kristen este fata muncitoare si a reusit in ultima perioada doua colaborari de succes, pentru ecranizarea unei noi versiuni a povestii Alba ca Zapada (vanatorul aka regizorul Sanders nu s-a limitat doar la a-i cruta viata) si realizarea filmului On The Road.

Kristen Stewart, On The Road

Se pare insa ca nu doar idila lui Kristen cu regizorul Rupert Sanders a dus la ruptura din lumea vampirilor, ci si ultimul film lansat pe marile ecrane, On The Road, in care Kristen Stewart apare nud, dezbracata de orice inhibitii si in scene sexuale nu cu unul, ci cu doi pareneri.

Kristen Stewart aka Bella in ipostaze nu tocmai pe placul lui R-Pat aka Edward

Nu cred ca vampirului i-au picat prea bine imaginile de mai sus si cred ca regreta ca puterile supranaturale il parasesc in lumea reala ... Sunt sigur ca i-ar fi placut sa-si infiga coltii in cei doi :D

8 comentarii:

Tavy spunea...

Tot circul cu despartirea a fost doar pt promovarea filmului

Taraboste spunea...

S-ar putea sa fie adevarat ... Oricum transpunerea relatiei lor din Twilight in realitate a avut si o puternica componenta mediatica si de promovare.

DoarBaiaMare spunea...

Nu cred ca RP ar fi usa de biserica...

Taraboste spunea...

Eu stiu ... are o mutra destul de inocenta cand nu este in Twilight :) Parca-i alta persoana. Iar cu Kristen este exact pe dos :D

Adriana spunea...

Fata arata bine... bine rau... pare asa inocenta la prima impresie si apoi se dezlantuie :)))
Ce, tu crezi ca el e mai cumintel doar pt ca inca nu a aparut in presa cu astfel de scene?
Neeeeeeeeeeee

Taraboste spunea...

Da, ara, arata la toata lumea :D Dar asta-i viata de artist :)

toby spunea...

am auzit ca Emma Watson va face o scena nud in ecranizarea la 50 shades of grey ;)

Taraboste spunea...

Suna bine, suna foarte bine ... n-am citit romanul dar din cate stiu are un subiect pretabil unei ecranizari... iar Emma Watson ar da faorte bine in ecranizare :)

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza