marți, 30 octombrie 2012

Amintiri, amintiri, amintiri ...

De multe ori, mai ales pe o vreme bacoviana ca asta, ma cuprinde in bratele ei nostalgia ... si incep sa rasfoiesc albumele cu fotografii. Da, chiar daca traim in era digitala, am si albume cu fotografii printate, pentru ca are alt farmec sa vad imaginile scoase din contextul digital.


Vacantele din anii trecuti, locurile inedite in care am fost si mai ales viteza cu care cresc cei mici de la un an la altul, toate se constituie in amintiri ale unor momente care-au trecut si nu se mai intorc pe cararea ireversibila a scurgerii timpului ... Este un drum cu sesns unic si constientizarea acestui lucru ne-ar putea ajuta sa traim din plin viata, sa ne bucuram cu adevarat de ceea ce ne ofera fiecare clipa.

Aparatul foto este cel care ma ajuta sa pastrez vie amintirea fiecarui moment important si de aceea am dezvoltat incetul cu incetul o pasiune pentru magia prin care imaginile raman imortalizate pentru posteritate. Nu ma pretind mare fotograf, dar imi place sa ma joc cu aparatul foto.

Am gasit la magazinul Market Photo o gama foarte variata de accesorii pentru fotografii pasionati, si daca-as castiga voucherul de 1400 de lei pus la bataie prin Blogalinitiative mi-as putea amenaja un mini studio foto. As cumpara un set de accesorii Quantuum, un softbox 40x80 cm, o umbrela, un Blenda Gold-Silver 180 cm si un Beauty dish (Radar) 70 cm si tot mi-ar mai ramane bani si pentru o lampa cu lumina continua Quantuum 150D.

Daca sunteti si voi pasionati de fotografie si va intereseaza accesoriile profesionale, puteti gasi intreaga gama de produse pe site-ul lor. Noutati si alte informatii interesante gasiti si pe pagina de facebook si pe contul de twitter.

10 comentarii:

Probiu spunea...

Eu sunt antitalent la fotografie

DoarBaiaMare spunea...

Eu am un aparat din asta antic..Si sincer nu stiu ce sa fac cu el..:))

Taraboste spunea...

Nici eu nu sunt cu mult mai breaz, dar mi-ar placea sa aprofundez subiectul :)

Taraboste spunea...

Fotografii :)

Adriana spunea...

Imi place fotografia dar iti trebuie si ceva contributii materiale sa poti face ceva frumosin acest sens..asa ca...astept sa creasca fimiu sa-mi pot permite luxul de a avea un hobby costisitor :D

vienela spunea...

Nici eu nu sunt prea talentata, dar as vrea sa ies mai des in natura, sa fotografiez tot ce imi iese in cale.

Taraboste spunea...

Da ... m-am cam zgarcit cand am cumparat camera si-acum imi pare rau pentru ca a inceput sa faca fite.

Taraboste spunea...

Ma multumesc cu poze pentru galeria familiei si din cand in cand cate o poza pentru a ilustra unele articole pentru blog. Dar nu m-as supara daca as reusi mai mult de atat ... :)

Viola spunea...

Nu stiu cum se intàmplà, dar de fiecare datà cànd am aparatul foto cu mine nu-mi iese nimic interesant in cale...In schimb cele mai frumoase momente si imagini le-am surprins cu un telefon antic care-l utilizez doar pentru chemàri.. Asa antic cum e el imi poartà noroc in privinta asta...

Taraboste spunea...

Bine ca-l ai la dispozitie si pe-ala ... era mai rau daca le ratai cu totul :)

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza