duminică, 23 septembrie 2012

Zilele ursilor sunt numarate: Fuego se implica

Ministrul mediului, Rovana Plumb (ce nume predestinat pentru salvarea naturii si protectia mediului) a anuntat ieri intr-o conferinta de presa organizata in comuna ei natala, Buciumeni, ca expertii din cadrul ministerului pe care-l conduce, in colaborare cu cei din cadrul Ministerului Culturii, au identificat solutia pentru rezolvarea problemei ursilor care ies din adancul salbaticiei padurilor mioritice pentru a ataca romanii nevinovati.
Fuego a fost ales sa ne scape de ursi

Expertii au analizat opera mai multor artisti ai scenei romanesti si au ales un reprezentant care sa convinga ursii sa se intoarca la vechile lor obiceiuri si in locuri de bastina. In finala preselectiei au ajuns trei artisti, Gabriel Cotabita, Benone Sinulescu si Fuego, dar acesta din urma a convins comisia care a decis cu majoritate de voturi contractarea indragitului artist in scopul de a sustine 10 concerte in padurile din zonele afectate de fenomenul ursilor mancatori de oameni.

Se estimeaza ca demersul autoritatilor nu numai ca va determina populatia de ursi sa se intoarca in adancul padurilor, ci chiar va duce la reducerea efectivelor de ursi scapate de sub control, multi ursi murind de inima rea sau de nervi la auzul trilurilor lui Fuego. Desi initial se dorea doar instalarea unor echipamente audio pentru redarea de pe CD a melodiilor fuegiste, specialistii au decis ca interpretarea live va fi mult mai eficienta, imaginea artistului contribuind in egala masura ca si vocea la atingerea obiectivelor propuse de Ministerul Mediului.

Vom reveni cu noutati dupa finalizarea turneului.

6 comentarii:

ion spunea...

:)) da, fuego ftw! catralioanele de fani se bucură la auzul acestei veşti!

D-Petre spunea...

Foarte bineee ... oricum castigam :)
Ori scapam de ursi, ori de Fuego :)

Taraboste spunea...

Cred ca cel mai inteligent va ceda si ursii isi vor vedea de viata lor in adancul padurii :)

Adriana spunea...

:) Pana si ursii se vor speria de el =)))

Taraboste spunea...

Trebuia sa faca si guvernul ceva ... este o masura ilustrativa pentru modul lor de a actiona :D

Bucur spunea...

mie mila de ursi trebuie sa asculte pe asa muzica si asa interpret :)) mai bine sa fuga.

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza