marți, 25 septembrie 2012

Pamela Anderson la "Dancing with the stars"

Postul american ABC gazduieste show-ul Dancing with the stars: All-Stars, printre vedetele inscrise in competitie numarandu-se si fostul playmate si star Baywatch Pamela Anderson. In ciuda eforturilor depuse luni in cadrul probei de cha-cha, cuplul format din Pam si MacManus (dansator profesionist irlandez) a obtinut cel mai mic scor al serii, doar 17 puncte. Dar ma intreb, cine reuseste sa analizeze dansul Pamelei Anderson ... Cu toti cei 45 de ani pe care i-a adunat, a ramas impresionanta. Cred ca juriul este format in majoritate din femei :)

Pamela pe ritmuri de cha-cha (sursa foto)

Pam a recunoscut in fata reporterilor din culise ca nu este o maestra a miscarilor de dans, dar spera ca telespectatorii show-ului sa treaca peste acest aspect:
+ I know I bring other things to the table. I know I'm not the best dancer, but I have a lot of heart and I have a lot of guts, and I want to be able to portray that.
+ This gives me an opportunity to be myself and be good at something. It's emotional, too. It's this whole weird thing. I've got to stay in it. I promise I won't let you down.

Nu-i asa ca e simpatica :) Pacat ca risca eliminarea in aceasta seara ... Eu as vota pentru a ramane!

Up date: din pacate Pam a fost eliminata ieri seara (25.09) din show ... trist ...

2 comentarii:

Adriana spunea...

Parca timpul nu ar fi trecut peste ea... Mie chiar imi place :D

Taraboste spunea...

E chiar impresionanta ... la 45 de ani se tine foarte bine. E drept ca intra in job description, dar sunt si multe vedete care se prezinta foarte prost.

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza