miercuri, 5 septembrie 2012

Informatii Controversate - un nou proiect Taraboste

Astazi am initiat un nou blog, Informatii Controversate, in cadrul caruia mi-am propus sa abordez subiecte neconventionale, pe care sa le supun dezbaterii celor interesati.

Printre temele pe care le am in vedere la acest moment se numara:
+ UFO-logia si implicatiile NASA in acest domeniu;
+ Paleoastronautica;
+ Capitole necunoscute sau uitate ale istoriei Romaniei;
+ Teorii ale conspiratiei, etc.



Lista este insa deschisa si vor fi abordate in timp diverse teme si subiecte din sfera informatiilor controversate. Sper sa existe printre voi pasionati privind temele propuse si va astept sa-mi impartasiti parerea privind informatiile prezentate.

Deocamdata am pregatit doua materiale pe care le-am inclus in noul blog, dar voi veni cu noi postari de cateva ori pe saptamana.

4 comentarii:

Bani pe net spunea...

Daca incerci sa ramai obiectiv e bine, daca tratezi subiectiv aceste probleme eu zic ca mai bine nu-l incepi. De exemlu, un documentar marca History Chanel, este foarte partinitor cu ideea lui Erich Von Danicken ca in trecut am fost vizitati de ET. Nenumarate exemple, piramide, aparate de zbor etc... N-am putut sa urmaresc toate episoadele, m-a enervat fiindca n-am gasit nici o parere contra.

Taraboste spunea...

Eu incerc sa prezint anumite informatii si sa-mi spun punctul de vedere, poate subiectiv, poate nu. Tocmai de aceea consider subiectele acestea controversate, pentru ca nu exista un punct de vedere oficial, in baza unor studii stiintifice. Din anumite motive care sunt chiar ele motiv de controversa, oficialitatile nu trateaza aceste subiecte. Ca atare fiecare dintre noi filtreaza informatiile si da propriul verdict.
Iti propun sa-mi spui perspectiva ta asupra subiectelor deja postate pe noul blog, sa dezbatem pe marginea lor.

AlecsMih spunea...

Sunt multe documentare interesante care le-ai putea comenta pe noul blog.

Taraboste spunea...

Orice sugestii sunt binevenite, aici sau pe celalalt blog.

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza