luni, 24 septembrie 2012

Aschia nu sare departe de trunchi

Cel putin in cazul regretatului Steve Irwin regula se confirma din plin. Vanatorul de crocodili i-a insuflat de la bun inceput fiului sau dragostea pentru natura si mai ales pentru periculoasele reptile, iar acum fiul sau de 8 ani Robert, ii calca pe urme.

Robert Irwin

Avand in vedere ca Robert a luat contact cu lumea dura a crocodililor si aligatorilor de la cea mai frageda varsta, era normal sa dezvolte o pasiune puternica pentru animale si natura, in special pentru reptilieni, pasiune care-l aduce mai aproape de amintirea tatalui sau.

Experiente in lumea reptilelor inca din primele luni de viata

6 comentarii:

Adriana spunea...

Doamne... mi-ai amintit de el... il urmaream cat de des puteam, desi nu iubesc deloc reptilele, ma fascina usurinta cu care le manuia, sa zic asa....

Taraboste spunea...

Asteptam cu sufletul la gura sa vad ce trasnai mai face ... Era foarte haios in tot ce facea. Si o musca daca urmarea, tot te facea sa razi ... Mare pacat ca s-a dus.

george spunea...

Mie imi placea, m-am uitat foarte mult la el, dar faza cand a intrat la crocodili cu baiatul in brate mi se pare aiurea rau de tot. Nu mi se pare normal sa-l expui pericolelor in halul asta, nu ar fi trebuit sa se sesizeze organele de protectie ale copilului? Intreb..

Unknown spunea...

Aparent e un hobby al întregii familii. Dacă nu există deja, prevăd o emisiune în curând.

Taraboste spunea...

Sotia lui realizeaza o emisiune retrospectiva in care prezinta aventurile lui Steve si momentele inedite din spatele camerelor. Am prins cateva episoade :)

Taraboste spunea...

Ai si tu dreptate, dar la vedete se trece cu vedere ... :) Mi-aduc aminte si de Michael Jackson cand a scos copilul la geam pentru a-l arata fanilor ...

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza