marți, 28 august 2012

Udrea iese la rampa

Ieri blonda PDL a iesit la rampa dupa o lunga perioada in care nu s-a expus public, pentru a da declaratii de presa pe marginea deciziei CCR si a publicarii in MO a acesteia, dupa ce parlamentul a luat act de continutul sau. Udrea nu este tocmai cea mai in masura pentru a puncta revenirea lui Traian Basescu la Cotorceni.

Foto: www.301.ro

Daca PDL nu renunta la "cadrele" care i-au afectat grav imaginea si credibilitatea in randul electoratului, risca sa piarda tot capitalul politic revitalizat in urma bataliei pentru demiterea lui Traian Basescu. Este cel mai bun moment ca PDL sa inoiasca garnitura si sa dea un semnal al vointei reale de schimbare prin promovarea unor politicieni tineri, asupra carora nu pluteste incertitudinea moralitatii.

Un prim pas s-a facut prin mediatizarea unor politicieni precum Mihai Razvan Ungureanu sau Mihail Neamtu, dar nu este suficient. Se impune o schimbare in profunzime, iar pentru asta este necesara extrem de multa vointa politica.

Ramane de vazut ca PDL doreste sa revina in forta pe scena politica pentru parlamentarele din toamna.

5 comentarii:

ion spunea...

n-ar fi de mirare s-o vedem iar pe la vreun minister :-?

micutu204 spunea...

Acelaşi text Hydeparc.ro ,aproximativ acelaşi comentariu !
:
Ţi-am mai povestit, pe blogul tău, că atunci cînd văd sondaje cu UDMR sub 7 % ,nu îmi sunt credibile la nivel naţional. Acum în aceeaşi ecuaţie intră şi exageratele scoruri ale PPDD şi PRM . Ăsta cu sondaju poate să pună înşiruire de partide şi pe ăla a pensionarilor, a fumătorilor şi a lu Vacanţa Mare , ca să aibă scăderi.
MRU şi cu ceilalţi ai dreptei, ar trebui să sape şi să se zbată mai forţos pe colegiile de diasporă , pentru cei 3 milioane de extern, cu tematica că USL au vrut să-i scoată din DREPTUL lor de a vota, respectiv că ăia gen Rizea şi Petrică mărţişoru nu i-au reprezentat ci din contră au fost contra lor .
Vrea sondaju să ne intoxice cu o creştere a PNL de la 15% la 25% ,dacă s-ar vota separat ?? Nu l-aş credita singur nici cu 15% ! Singur pe PSD l-aş aprecia la peste 25% spre un 30%.
Repet iar: Cei 46% ai USL la referendum,sunt voturi fraudate , fără fraudă ar fi fost cu vreo 1-2 milioane mai puţin, probabil un 30%-35% şi se contrazic cu cei 54% care apare la sondaj . Ceva e putred în Danemarca ! De unde naiba să mai aducă voturi?
Te-aş întreba pe tine şi pe ceilalţi ….comentatori : Dacă tot vă lamentaţi că ăilalţi fac afirmaţii calomnioase ,cu infractorii, trădătorii, cu alte chestii fără acoperire cu dovediri personale, de ce naiba nu se apucă ONG-ul sau personu privat să-i dea la tribunal -ÎCCJ-pentru aceste fapte pe ciuvici, SRS,abrahami, gîzi ,Şovi ,Ghişă , Niculaescu,armeanu(din colegiul meu-respectiv vă închipuiţi cît de frustat pot să fiu eu de individul care mă reprezintă !),…,şi să-i belească justiţia ? Nu costă mult şi afaceristic pot spune că iese bisniţu, pe plus . Şi banii lor e buni ! Că doar acum se judecă cu ….celeritate! Nu se găseşte nici un român să-l dea în judecată pentru ale pe “tătuca-bufniţoiu”, că acum nu mai are imunitate …post preşedinţie ?
Adagio:
Sunt sigur că ai prefera ca să fie alături de PSD, că sunt aproximativ tot din familia lu FSN , care ţi-a fost în sînge şi gîndiri înainte de 2008.
12. micutu204 28 august 2012 la 5:55 pm
@Taraboste
@Jeak
Sunt de aceeaşi părere, o parte dintre găşcarii lu pdl ,trebuie să facă 55 de paşi înapoi, nu numai 1-2 . Compar prestaţiile lui Voinescu,Spînu, Preda,…, cu madama Udrea ,Barbu, sau cu Oajdea .
Trebuie o foarfecă mare în mîna lu Macovei ca să ne satisfacem dorinţele de schimbare a dreptei lui Neamţu-MRU şi de o schimbare pentru binele ţării. Consider că noua formaţiune, nu trebuie să fie la guvernare 1-2-3 ani, că pînă nu-i ajunge cuţitul la os lu votantu idioţit de antene şi realităţi, tvr, nu se învaţă cu discernămîntul politic. USLinoşii să-şi înghită căcatul economic care l-au produs , nu să vină alţii să-i salveze.
_____________________________
Te descurci cu citirea sau meri la Andronic . Blogul meu e inactiv de cînd l-am făcut.

Taraboste spunea...

Si de ce nu-l activezi?

Isabela spunea...

Daca duduia asta primeste iar vreun minister, ma mut in Ukraina

Taraboste spunea...

Am vazut o iesire la rampa si a unei tinere sperante, Papahagi. Nu este suficient ca PDL sa schimbe garda ci sa o faca si cu oameni de calitate. Doar MRU pare a fi OK, poate si Neamtu.

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza