miercuri, 8 august 2012

Ministrul Apararii din Canada - declaratii privind UFO

Taraboste - Ministrul Apararii din Canada - declaratii privind UFO
Paul Theodore Hellyer a ocupat functia de Ministru al Apararii in Canada in perioada 1963 - 1967 dupa o cariera de aproape 15 ani in politica. S-a evidentiat deasemenea ca autor al mai multor carti dedicate problemei globalizarii. In ultimii ani s-a implicat activ in demascarea adevarului privind fenomenul UFO, bazandu-se atat pe informatii culese in perioada activarii sale in cadrul administratiei canadiene cat si pe datele culese in perioada de cercetare care a urmat activitatii sale politice.

Va supun atentiei doar una dintre declaratiile domnului Hellyer, in cadrul unei conferinte organizata in Hawaii pe tema fenomenului UFO. In cadrul prezentarii sale, acesta a abordat cateva teme extrem de controversate, accentuand urmatoarele aspecte:

+ Exista contact intre civilizatii extraterestre si guvernele marilor puteri, in special cel al SUA;
+ Acces la surse avansate de energie, surse care nu sunt utilizate la scara globala;
+ Reticenta SUA in a recunoaste adevarul.

Conferinta UFO, Hawaii, 6 Iunie, 2006

Sa speram ca in curand se va face lumina in privinta celor de mai sus si ca marile puteri vor ridica valul secretului care acopera informatiile privind existenta si contactul cu civiliatii extraterestre.

Un comentariu:

Unknown spunea...

Super tare. Daca un om cu background-ul lui isi asuma public asemenea declaratii este greu de crezut ca nu exista si un adevar in tot ce spune. Pana la urma nu este greu de imaginat de ce SUA (ca ei sunt la butoane in directia asta) nu recunoaste adevarul. Impactul socio-politic ar fi incomensurabil.

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza