vineri, 31 august 2012

Autostrada lui Oprescu prinde aripi

Unfucking believable! Consiliul general al Bucurestiului i-a dat voie lui Oprescu sa sparga peste 1.5 Miliarde Euro pentru construirea autostrazii suspendate din reveriile lui bahice. Am puternica senzatie ca se pregatesc unele tunuri, nu cu salve pentru inaugurare ci pentru devalizarea bugetului primariei. De, este an electoral, vin alegerile parlamentare si sunt multe cheltuieli de acoperit. In plus, nu se stie daca USL mai prinde majoritate in parlament, asa ca macar la primarie sa mulga ce se poate. Iar un proiect ca asta este cel mai potrivit pentru asa ceva.

Autostrada zburatoare a lui Oprescu (foto: www.washingtonpost.com)

Numai exproprierile prevad un buget de 233 Ml Euro. Poi daca ai avut ochi sa vezi si urechi sa asculti acolo unde trebuie, o mica investitie imobiliara in viitoarele zone supuse exproprierii pica numai bine. Dar si mai bine pica 57 Ml Euro proiectarea; si nici nu trebuie sa mai scoti bani din buzunar ca pentru exproprieri. Profit 100%. Desi suma de 153 Ml Euro pentru alte cheltuieli este si mai apetisanta, mai ales ca poti trage bani din ea oricand. Alte cheltuieli se gasesc oricand de facut.

Nici ca putea sa pice mai bine proiectul asta pentru USL si Oprescu. Se va finaliza proiectul cand vor zbura porcii, sau cel devreme cand vor zbura masinile precum cea din imagine.

In finalul sedintei in discutie, cu majoritate USL, au fost aprobate proiecte insumand 2.5 Miliarde Euro. Sa se mai planga cineva ca suntem saraci.

_________________
Deasemenea de interes,  Riscurile utilizarii lampilor eco: cancer, boli de piele, poluare, etc.

5 comentarii:

AlecsMih spunea...

Din cate stiam eu, Oprescu e independent. :|
Si l-as vedea un om care sa realizeze acest proiect!

Taraboste spunea...

Ce-ai, mai, esti copil? Ce e aia independent? Pun pariu ca si in Mos Craciun mai crezi :) Asta a avut si are sustinerea totala din partea PSD. Este vehiculat inclusiv ca varianta de candidat la prezidentiale.

ion spunea...

şi-a făcut imagine bună Oprescu

Taraboste spunea...

Cu ce? Este un primar invizibil in privinta proiectelor.

raducu spunea...

Nu stiu ce au avut in cap bucurestenii de l-au votat iar. Cred ca le place autostrazile de lux :))

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza