miercuri, 28 noiembrie 2012

Accesorii pentru interior

Astazi voi trece in revista un magazin on-line care comercializeaza produse foarte utile pentru amenajarea si accesorizarea interioarelor: Perdele Online. Stiu ca lumea este inca foarte reticenta cand vine vorba de cumparaturi on-line (si eu sunt :D), insa marele avantaj al unei astfel de interfete este ca iti poti face rapid o idee despre produsele unui magazin, in confortul pe care ti-l ofera canapeaua din sufragerie sau scaunul de la birou ... In plus, magazinele on-line sunt foarte utile pentru a gasi idei noi privind diverse subiecte de interes pentru care ai preocupare la un moment dat, cum ar fi in cazul de fata idei pentru amenajarea si accesorizarea sufrageriei, a dormitorului sau a altor spatii de interior.

De exemplu, vizitand magazinul Perdele Online, poti gasi informatii interesante si prezentari de produse pentru decorarea ferestrelor cu perdele, draperii ... Pe site-ul lor gasesti o varietate de perdele, printre care si modelul de perdea Dolman, sau variante pentru alegerea unei draperii ... de ce nu, chiar draperia MAUROSIN ... Asta ca sa va dau doar doua exemple.


Poti gasi pe site-ul lor si alte produse, lenjerii de pat, pilote, cuverturi, toate intr-o varietate de culori si modele. Mie-mi place spre exemplu cuvertura MAURO ... care cred ca este o solutie buna pentru patul din dormitor, mai ales ca am draperii pe verde inchis si perdele cu tema florala, inclusiv noante de verde.

Sunt sigur ca poti gasi ceva care sa-ti placa daca vei vizita acest magazin :)
Chiar daca nu esti decis sa faci o achizitie, poti identifica o varianta pentru reamenajarea unui interior, redecorarea unei camere sau idei pentru alte proiecte pe care doresti sa le dezvolti in viitor.

7 comentarii:

amiralul spunea...

au cuverturi f misto si seturi de pat

Adriana spunea...

da.. chiar sunt faine..dar si preturile...:D

DoarBaiaMare spunea...

De vede nevasta am dat de dracu...

Anonim spunea...

Frumoase si de bun gust!

Taraboste spunea...

Multe produse interesante ... unele sunt mai scumpe, altele mai ieftine ... dar cum ziceam si-n articol, chair daca nu esti decis sa cumperi, poti gasi idei interesante privind culorile, modelele, etc ...

Taraboste spunea...

Sunt si produse ok ca pret ...

Taraboste spunea...

Un "dezavantaj" al magazinelor online ... disponibile oricand :D

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza