luni, 22 octombrie 2012

Suleyman Magnificul - Sub Domnia Iubirii, un nou serial Kanal D

Nu ma dau in vand dupa serialele siropoase si telenovelistice, dar jucandu-ma cu telecomanda am dat intr-o zi peste un film interesant la Kanal D. Mi-au atras atentia situarea in timp a actiunii, decorurile si costumele, fiind un fan al filmelor istorice. Serialul Suleyman Magnificul - Sub Domnia Iubirii te transpune inapoi in timp, in Orientul secolului al XVI-lea, cand Imperiul Otoman era in plina ascensiune si incepea campania de cuceriri care avea sa-l transforme in cea mai mare putere a momentului.

Suleyman Magnificul - Sub Domnia Iubirii

Toata valtoarea actiunii care imbina intrigile politice, povestile de iubire si campaniile militare, avand in centru curtea sultanului Suleyman Magnificul mi-au redeschis apetitul pentru a vizita Turcia.

De mult timp tot cochetez cu ideea dar n-am reusit sa purced pana acum, mai ales ca de cativa ani n-am mai putut face calatorii prea lungi cu prichindeii. Dar de-acum lucrurile s-au schinmbat, copii au mai crescut si-i putem lasa cu bunicii, ca-or face ei fata cateva zile :)

Kanal D îti poate aduce și ție un city break la Istanbul dacă scrii pe blog o poveste despre Turcia (detalii aici). Până atunci, dacă vrei să simți și tu atmosfera specifică Turciei, Kanal D te invită să urmărești serialul Suleyman Magnificul – Sub Domnia Iubirii, în fiecare luni și marti, de la ora 20:00

10 comentarii:

Alin Mihaila spunea...

:) Mda foarte interesant!

Taraboste spunea...

Acum nu-ti imagina ca stau cu ochii numai dupa Suleyman :)
Dar imi plac intradevar filmele istorice ... cred ca intr-o alta viata am fost luptator in armata lui Stefan cel Mare :)

silavaracald spunea...

Si ce-ai fost matalutza: razas sau boiernash? :D
(Scuze de diacritice lipsa, dar le-am uitat acasa.)

Taraboste spunea...

Eu eram ala de-l ajuta sa se urce pe cal :) Nu m-ai vazut in film :D

vienela spunea...

Nu am mai vazut o telenovela (de fapt nu am vazut prea multe) de pe vremea sclavei Isaura si a cafelei cu parfum de femeie. :))

Taraboste spunea...

Sclava Isaura era atractia principala in materie de televiziune. Dupa Dallas cred ca a fost urmatorul "hit" :)

Adriana spunea...

Am vazut si eu de cateva ori serialul si mi s-a parut super ok... m-am uitat pentru ca eram curioasa sa vad cum se dezvolta personajul sotiei lui Suleyman, Hurrem din cate am inteles si-a pus amprenta asupra multor decizii ale lui Suleyman.... si ar fi intrat astfel in istorie... asa am auzit si eu..:D

Taraboste spunea...

In spatele unui barbat puternic sta o femeie si mai puternica :)

Anonim spunea...

sau poti sa citesti o carte...

Taraboste spunea...

Foarte adevarat :)
Dar nu se exclud reciproc in mod obligatoriu.

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza