marți, 23 octombrie 2012

Familia pe patru roti

Anul trecut am reusit performanta de a ne extinde familia la patru membri, motiv pentru care s-a pus problema spatiului: in casa, in masina, in dulapuri, in pat, etc. In prima faza, pentru ca a fost mai presant si mai la-ndemana, am "extins" spatiul in masina renuntand la vechiul C4 care devenise neincapator pentru un crossover. Desi diferenta este vizibila, tot nu pot spune ca este suficient, mai ales cand ne pregatim pentru traditionalele concedii la mare sau la munte.


Genti cu haine, carucior, patut pliant, jucarii, ustensile, pernute ... inunda rapid portbagajul, ba pe alocuri si interiorul masinii, care devine neincapatoare pentru familia noastra pe patru roti. Dupa vacanta la mare de anul acesta ne-am decis sa investim intr-o extindere a spatiului de depozitare prin achizitionarea unei cutii portbagaj. Poate in felul asta in sfarsit nu voi mai fi nevoit sa inghesui lucrurile claie peste gramada si habitaclul interior va servi strict destinatiei pentru care a fost gandit.

Am gasit la aventuria.ro o oferta atractiva pentru o cutie portbagaj Pegasus, cu un volum de peste 300l care mi-ar extinde considerabil spatiul de depozitare ... si este si in ton cu vopseaua masinii :D

Una peste alta nu doar ca avem parte de mai mult spatiu pentru plecarile-n vacanta, dar ne ramane loc si pentru o lada frigorifica pe care s-o conectam la priza din portbagaj ... Un TropiCool de 7l ar fi numai bun.

Acum nu ne ramane decat sa ne pregatim de vacanta ... vacanta de iarna de data asta :)

Urmeaza sa inscriu articolul in concursul SuperBlog 2012.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza