duminică, 2 septembrie 2012

Am gasit si un pret neschimbat la mare

Cu toata criza, cu toate scumpirile, cu toate preturile care au luat-o razna in ultimii ani, am gasit pe litoral si un serviciu al carui tarif a ramas acelasi de ani de zile. Cel putin de cand imi aduc aminte: accesul la WC, 1 leu.

E drept ca si budele de la malul marii sunt ca acum 100 de ani si ca de multe ori nici hartie nu-ti da tanti de pazeste gaurile din podea, dar totusi ramane de apreciat ca nu i-a luat valul scumpirilor si pe proprietarii de WC-uri.


Cum o fi sa ai in exploatare o buda :D? O fi profitabil? Se amortizeaza repede investitia? Se dau subventii? Rad eu, dar si cand de loveste nevoia, orice gaura-n podea e perfecta.

2 comentarii:

Anonim spunea...

ma uitam asa...cum sa devin blogger...vad ca tu ai inceput recent si asta-mi da curaj...intr-un timp asa de scurt ai venit cu o gramada de stiri interesante...asta cu wc-ul ma face sa ma gandesc ce afacere grozava ar fi la Romania, daca banii ar veni de la bugetul statului...Adica in strainatate, in tarile civilizate nu exista plata direct...Deci daca s-ar renunta la forma asta de plata iar patronii ar face contracte cu statul...

Taraboste spunea...

Fac si eu ce pot. Este o activitate interesanta care-mi face placere.

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza