marți, 14 august 2012

Bill Gates, vaccinurile si depopularea

Taraboste - Bill Gates, vaccinurile si depopularea
De zeci de ani exista o controversa privind medicina conventionala, care se speculeaza ca mai ales in ultimii ani s-a axat nu atat pe vindecarea bolilor prin tratarea cauzelor, ci mai degraba pe combaterea efectelor respectivelor boli, cu scopul de a transforma bolnavii in consumatori constanti de medicamente.


Nu mai mira pe nimeni faptul ca piata produselor medicamentoase inregistreaza in prezent una dintre cele mai mari si rapide cresteri globale, absorbind peste 10% din PIB-ul tarilor dezvoltate, in topul carora se aflau SUA, Elvetia si Germania. Nici Romania nu incalca regula, piata locala de medicamente inregistrand o crestere de peste 4% in Q2 2012 fata de perioada similara din 2011, cu vanzari de peste 2 Mld lei.
Speculatiile privind o adevarata teorie a conspiratiei privind lumea medicala si a medicamentelor au fost alimentate in timp din diferite surse care prezentau virusi creati in laborator si lansati pentru a infecta masele, medicamente care sunt tinute "la sertar" desi ar putea eradica boli crunte care decimeaza populatia planetei, sau chiar vaccinuri care de fapt au rolul de a slabi organismul si a scadea speranta de viata.

Pe fondul acestor speculatii Bill Gates a socat o lume intreag cu declaratii uluitoare privind scopul campaniilor de vaccinare in tarile sarace, in special din Africa, campanii sustinute prin fundatia Bill & Melinda Gates.

Ecuatia Bill Gates prezentata la dezbaterea TED din 2010

CO2 = P x S x E x C
Dioxid de carbon = Populatie x Servicii/persoana x Energie/serviciu x CO2/unitate energie

Solutia gandita de Bill Gates pentru a reduce emisiile de CO2 este de a cobora spre zero una dintre variabilele ecuatiei sale, iar cea mai facila abordare se pare ca ramane reducerea populatiei, mai ales "daca se face o treaba grozava privind noi vaccinuri, servicii medicale, cu posibilitatea de a reduce populatia cu 15%" (citat din decalratia lui Bill Gates).

Continuandu-si master-planul, Bill Gates anunta in Mai, 2011 la Forumul Economic Mondial desfasurat in Elvetia, planul de a investi 10 Miliarde USD in campanii de vaccinare in tarile sarace pe perioada urmatorilor 10 ani

Bill Gates investeste 10 Miliarde Dollari in campanii de vaccinare

Cutremurator! Oare Romania este pe lista neagra?

4 comentarii:

Unknown spunea...

Cred ca este pe lista neagra:))

Taraboste spunea...

Cred ca l-a mitraliat pe Crinuletz cu o sarja de vaccinuri de i-a luat uzul raitunii :D.
Serios vorbind, am de fiecare data mari dubii cand se pune problema vaccinarii copiilor. Verific in toate directiile daca e bine sau nu sa faca nu stiu ce vaccin, daca e indicat, daca nu-i mai bine sa-l sara pe-ala, etc.

AndreiS spunea...

Suna ca naiba, reducerea populatiei...

Taraboste spunea...

Se pare ca P este variabila cel mai usor de redus.

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza