vineri, 31 august 2012

Autostrada soarelui, de la Bucuresti la mare

Am avut placuta surpriza sa parcurg tot traseul de la Bucuresti la litoral pe autostrada, fara iesiri, reveniri, sate, comune, carute, etc. Chiar daca noul tornson este inca in lucru si impune circulatie pe o singura banda, este un pas inainte spre mult asteptata Autostrada a Soarelui, de la Bucuresti pana pe litoral.

Sunt sigur ca anul viitor se incheie lucrarile si la acest ultim tronson, Cernavoda - Murfatlar, lucru care va simplifica viata multor soferi in trashumanta lor anuala catre mare. Pe a mine m-a ajutat deja si sunt multumit chiar si cu banda pusa la dispozitie acum.

Sper sa prind insa si timpurile in care se va ajunge de la Bucuresti la Brasov tot pe autostrada. Dar asta-i alta poveste ...

6 comentarii:

Tractari auto spunea...

Era si cazul sa fie data in folosinta aceasta autostrada, chiar si asa, schioapa de o banda. La cat am asteptat si la cati bani s-au bagat in ea...

Taraboste spunea...

Eu a revenit de la mare Duminica, dupa pranz si am mers foarte bine inclusiv pe tronsonul cu o singura banda. S-a vazut clar diferenta de timp si de stres.

Tractari auto spunea...

Ok ok, dar la mare mergem doar odata pe an. Intre Turda si Gilau cam niciodata. Ce facem cu restul tarisoarei? Ma ia cu ameteli cand ma gandesc ca am de facut in curand un drum Timisoara-Focsani-Iasi-Timisoara

Anonim spunea...

It's nearly impossible to find experienced people in this particular topic, however, you sound like you know what you're talking about!
Thanks

my web page: vakantiehuis frankrijk huren

Anonim spunea...

Whats up this is kinda of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or
if you have to manually code with HTML. I'm starting a blog soon but have no coding expertise so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

Feel free to visit my webpage; frankrijk vakantiehuis **

Anonim spunea...

Way cool! Some extremely valid points! I appreciate you
writing this post plus the rest of the site is also really good.


Look at my homepage; luxe vakantiewoningen frankrijk

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza