marți, 25 decembrie 2012

Ho Ho Ho ... Craciun Fericit!

A venit Mosu' la voi? Sau nu ati fost cuminti si anul asta v-a ocolit? La noi a facut o scurta escala in special pentru cei mici. A fost primul an in care Mos Craciun a batut la propriu la usa pentru a imparti cadouri familiei si bineinteles ca a fost principala atractie a iernii pentru copii.


Daca cel mic a fost mai degraba bulversat si uimit de aparitia rosiatica, cu sac in spate si cu voce groasa care a batut exagerat de energic la usa (am crezut ca au venit mascatii :D), fetita a fost in al noualea cer. La trei ani si un pic astepta cu nerabdare sa vina Mos Craciun, mai ales ca in ultimele saptamani s-a straduit sa fie, pe cat posibil, cuminte si ascultatoare.

Era tare curioasa sa-l vada pe Mosu' despre care a tot auzit povesti, care vine in colinde la casele oamenilor si imparte daruri. Estuziasmul a fost atat de mare incat a invata o poezioara si pentru fratiorul ei, care nu stie sa vorbeasca, pentru a primi si el un cadou de la Mos Craciun.

Deja nu mai avea prea mare importanta ce aduce Mosu' ... importanta era prezenta lui, faptul ca i-a spus poeziile, ca a stat de vorba cu el, ca Mosu' s-a materializat si a intrat in casa noastra, exact asa cum spunea si colindul pe care-l invatate pentru acest moment:

Mos Craciun cu plete dalbe a sosit printre nameti,
Sa aduca daruri multe la fetite si baieti ...

Si a adus daruri si celor mici si celor mari ... dupa cumintenia de care-au dat dovada de-a lungul anului. Daca eu am fost ascultator cat pentru un set de cosmeticale (:D), copii au primit cadouri si dulcegarii dupa pofta inimioarei lor. Bineinteles ca junior, desi a primit cadou o masina cat el de mare, a fost interesat toata seara de casuta cu papusi a surioarei lui ... Asa ca a trebuit sa punem o vorba buna la Mosu' pentru a-i aduce si lui un castel cu dragoni si cavaleri ... Si normal ca de data asta surioara si-a abandonat casuta pentru a intra in lupta grea a castelanilor :D

Pentru voi cum a fost seara de ajun?

14 comentarii:

Elena Nedelcu spunea...

Craciun fericit! Foarte frumos ! Si la mn a venit mosul, desi nu mai sunt copil...dar am fost mai entuziasmata si zambitoare cand am citit postul vostru , decat atunci cand am primit CADOURI :) MI AM AMINTIT CAT DE MINUNAT E SA FII COPIL

Taraboste spunea...

Pana acum cativa ani traiam cu nostalgia copilariei. Acum am ocazia de a o retrai prin copii :D

amiralul spunea...

sarbatori fericite

Taraboste spunea...

Multumesc. Si tie la fel.

Intuneric spunea...

Mosu' stie ca l-am demascat, astfel incat nu mai vine de mult in persoana. Sau, poate, ii e frica de intuneric?...

Dar l-a vizitat pe var'miu de zece ani, care l-a rugat de un PlayStation si a primit in schimb o bicicleta ultimul racnet - astfel incat piciul i-a zis Mosului cateva din suflet...

Stiri IT spunea...

Craciun Fericit si un an nou nou plin de impliniri !!!

La multi ani

DANAP.RO spunea...

Ce le mai invidiez bucuria si surpriza astora mici. Sa crezi in Mosu si sa mai si vina cu daruri... o nebunie! Sarbatori fericite! :)

Centurion spunea...

Sarbatori fericite! Un an nou mai bun decat cel care se incheie peste cateva zile. La Multi Ani tie si familiei

placa video spunea...

Ho-ho-hooo, m-am jucat toata ziua pana m-a luat cu ameteala.

Claudiu spunea...

Ajunul a fost cam fad prin Madrid... Astia stiu prea putin de Mos Crăciun şi nici zăpadă nu e...

Anonim spunea...

Ho, ho, ho... Merry Christmas :))
cu intarziere ce-i drept :)

Anonim spunea...

Seara de ajun a fost cu cozonaci, buni, fierbinti si aromati, muzica americana de craciun, vin fiert si instalatia bradului care licarea nebuna :)

Savoir Faire spunea...

am fost racit, nu prea am putut sa ma bucur la adevaratul meu potential nici de atmosfera, nici de mancare, nici de bautura.
Cadourile mi-au fost pe plac, iar acum ma dreg cu fructe.

Adriana spunea...

Si la noi a batut Mosul anul acesta la usa.. spre deliciul celor mici...
La multi ani!

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza