marți, 30 octombrie 2012

Vine iarna ... brrr

Ieri am simtit pe pielea mea frigul pe care-l tot anuntau tembeliziunile la rubricile meteo si mi-am dat seama ca iarna e mai aproape decat ne lasau gradele de-afara sa credem zilele trecute. Maine poimaine vine Noiembrie si primul semn c-am intrat in iarna sunt cauciucurile masinii ... trebuie sa le pun in cui pe-alea de vara si sa-ncalt masina cu pingele cu crampoane.


Dar pe langa frig si tremurat iarna vine si cu bucuria sarbatorilor si a lunii cadourilor, iar cum omul gospodar isi face vara sanie si iarna car, va sugerez sa nu lasati pe ultima suta de metri cautarea cadourilor pentru cei dragi. In plus de asta puteti beneficia si de avantajele tehnologiei pentru a fenta frigul si ploaia de afara, online-ul aducand la un click de mouse distanta toata gama cadourilor la care va puteti gandi, cum ar fi bijuterii online. O metoda foarte buna de a cauta bijuterii pe net este sa vizitati magazinul OnlineBijoux, un magazin online de bijuterii cu produse la indemana oricui si de o diversitate foarte mare.

In categoria bijuterii placate cu aur am gasit o bratara foarte frumoasa, placata cu aur alb, roz si galben, pe care ma gandesc s-o ofer cadou sotiei de Craciun ...


Este un cadou potrivit si deosebit ... Eu unul n-am mai vazut combinatia asta de trei tipuri de aur. Nici nu stiam ca exista si aur roz. E drept ca nu sunt un expert in domeniu :)

10 comentarii:

silavaracald spunea...

Exista si aur verde. Si nu ma refer aici metaforic la paduri. :)

Taraboste spunea...

Nu prea pun pret pe bijuterii. In afara de verigheta nici ceasul nu-l suport la mana ... Asa ca totul e inedit pentru mine in acest domeniu :D

vienela spunea...

Ba chiar exista si aur negru. :))
E draguta bratara, cred ca se va bucura sotia ta.

Adriana spunea...

Foarte draguta bratara...Felicitari.....

Mircea spunea...

Sotia afla despre surprize pe blogul tau :)

Taraboste spunea...

Sper :)

Taraboste spunea...

Merci ... sa vedem daca ramane ast :)

Taraboste spunea...

Noroc ca nu prea-l viziteaza :D

Viola spunea...

O, ce cadou dràgut, o sà-i placà sigur! La fel si eu credeam existà aur alb si galben numai...Interesant!

Taraboste spunea...

Omul cat traieste invata :)

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza