marți, 9 octombrie 2012

Matthew McConaughey, transformare dramatica pentru un rol

Simpaticul actor american Matthew McConaughey a dus la extrem pregatirea rolului pe care-l interpreteaza in noua sa pelicula, The Dallas Buyer’s Club, prin care transpune pe marele ecran viata reala a unui bolnav de SIDA, Ron Woodruff, care a contactat virusul HIV in anii '80 prin consumul de droguri.

The Dallas Buyer’s Club este regizat de Martin Scorsese si are in distributie un alt mare actor, Leonardo DiCaprio. Abia astept sa vad filmul ...

Matthew McConaughey de nerecunoscut la bratul mamei sale (foto)

Dupa ce a slabit mai bine de 13Kg, este greu sa-l mai asociezi cu imaginea de sex simbolul musculos si zambitor cu care ne-a obijnuit. Constitutia slabita si firava cu care s-a prezentat pe platourile de filmare aproape ca i-a speriat pe membrii echipei la prima aparitie.

Actorul a declarat ca va slabi pana la nivelul la care va putea intra cu adevarat in pielea personajului sau, pentru el provocarea reducerii greutatii fiind una de natura mentala, nu fizica.

Organismului ii trebuie ceva timp pentru a intelege ca trebuie sa se autoconsume si ca nu-i vei da altceva din exterior, a declarat Matthew.

Matthew McConaughey vs Matthew McConaughey (foto)

Matthew McConaughey vs Matthew McConaughey (foto)

Daca ti-a placut, da un share pe Facebook sa vada si altii :)

15 comentarii:

ion spunea...

mai sunt câţiva actori care s-au transformat aşa pentru roluri: christian bale, 50 cent sau charlize theron.

DoarBaiaMare spunea...

Unii actori duc la extrem pregatirea pentru anumite roluri...Sunt filme unde nu i-am recunoscut, decat la final cand se insira distributia...

Daniela spunea...

Sunt o gramada de metode pentru transformari. Cel mai clar exemplu este la emisiunea "Te cunosc de undeva" unde vedetele participante se transforma continuu. Nu e nimic iesit din comun. O gramada de farduri + piele (artificiala cred), etc.

Taraboste spunea...

Este impresionant sa vezi asa ceva ... eu incerc de un an sa dau jos cateva kilograme si merge tare greu :)

Taraboste spunea...

Sunt de apreciat. Denota multa vointa si profesionalism.

Taraboste spunea...

Totusi in cazul de fata nu vorbim doar de machiaj, aditii de tesut artificial sau alte scamatorii. Omul asta a depus un efort titanic pentru a se "descarna" la propriu ...

Adriana spunea...

:) arta cere sacrificii nu... asta face un adevarat actor ;)

Taraboste spunea...

Da ... si este si un bun interpret, cu prezenta placuta pe marele ecran.

Unknown spunea...

Foarte frumos! Face si el ceea ce au mai facut inca cativa actori pentru roluri care le-au adus succes pentru ca e de apreciat atata daruire pentru meseria ta. Si, de fapt, inseamna si respect pentru cei ce iti vor privi, si desigur, aprecia rolul. :)

Taraboste spunea...

Ai punctat foarte bine partea cu respectul pentru public. Nu in ultimul rand, pentru rolul pe care-l are de jucat, faptul ca se transpune fizic inseamna 50% garantarea succesului. Ii va fi mult mai usor sa-si interpreteze personajul dupa ce a trecut cel putin prin suferinta pe care o presupune pierderea atator kilograme.
Ar putea sa scrie o carte privind pasii pe care i-a urmat :)

ion spunea...

dacă ai fi plătit cu milioane de dolari, cred că nu ţi-ar mai fi aşa greu.

Taraboste spunea...

Aici ai si tu dreptate ... pana la urma intra in job description :) Dar tot e greu :)

Locco Chicco spunea...

Tipul chiar se implica ! Chiar sunt curios sa vad filmul ;)

Taraboste spunea...

Da, si eu, mai ales ca-l are-n distributie si pe DiCapri si e regizat de un titan ca Scorsese ...

Anonim spunea...

Imi place de Matthew McConaughey; este un actor echilibrat, care se implica foarte puternic in rolurile pe care le interpreteaza, dovada chiar acest rol. Cred ca va fi un film excelent.

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza