sâmbătă, 27 octombrie 2012

John Lear - dezvaluiri incredibile

Cine este John Lear?

John Lear s-a pensioant din pozitia de capitan de linie, dupa peste 19,000 de ore de zbor la bordul a peste 100 modele diferite de avioane, in 60 de tari de pe intreg mapamondul.

John Lear

Este fiul inventatorului avionului cu reactie LearJet, Bill Lear si este singurul pilot care detine toate tipurile de certificari Federal Aviation Administration, printre care: instructor de zbor, instructor de sol, navigator zbor, inginer, dispecer zbor, mecanic, pregatire parasute, operator turn si altele.

Intre 1966 si 1983 John a zburat in misiuni secrete ale CIA in Asia Centrala si de S-E, Europa de Est, Orientul Mijlociu si Africa. Azburat deasemenea pentru 10 companii aeriene diferite, in calitate de capitan si secund, detinand 17 recorduri mondiale in materie de zbor.

Datorita activitatii profesionale si prin implicarea in activitati secrete guvernamentale si nu in ultimul rand prin intermediul relatiilor la care a avut acces prin compania tatalui sau, John Lear a avut acces la informatii secretizate privind subiecte precum: aparate de zbor experimentale, prabusiri ale unor nave extraterestre, tehnologii crate prin tehnologie inversa, contactul SUA cu civilizatii extraterestre, etc.

In interviurile pe care le-a dat John Lear trece in revista o multitudine de subiecte controversate. Nu putem sti in ce masura sunt adevarate, dar cu siguranta ridica multe semne de intrebare. Iar un sambure de adevar exista cu siguranta in relatarile sale.

Va invit sa urmariti marturiile sale si astept cu mare interes parea voastra


Interviu John Lear - Partea 1

Interviu John Lear - Partea 2

Interviu John Lear - Partea 3

Interviu John Lear - Partea 4

Interviurile sunt luate de echipa "A Project Camelot", in Aprilie, 2008, Las Vegas.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza