duminică, 16 septembrie 2012

Stirea secolului la Hollywood: vampirii Edward si Bella s-au impacat

Stiu ca n-ati putut dormi noptile si ati frematat in zilele care au urmat vestii ca Bella aka Kristen Stewart l-a inselat pe Edward aka Robert Pattinson si ca acest cuplu de aur al Hollywood-ului s-a destramat. Durerea a fost cu atat mai mare cand Bella si-a recunoscut greseala, cerandu-i iertare vampirului pentru nebunia gestului sau, nebunie care i-a intunecat pentru o clipa iubirea si a impins-o in bratele regizorului hraparet.

Justificarea ei a fost aceea ca a dorit sa aibe un termen de comparatie intre amorul unui vampir si cel al unui muritor ca si ea, inainte de a se decide daca accepta transformarea si nemurirea, alaturi de Edward.

Edward si-a primit femeia inapoi

Acum vine si vestea buna: perechea insangerata s-a reunit; vampirul i-a iertat femeii gestul necugetat si dupa 3 luni de exil s-a intors la caminul pe care-l impartea cu aleasa inimii lui. Bella a decis: viata alaturi de un vampir este mult mai frumoasa, iar satisfactiile sexuale pe care le ofera nu se compara cu cele cunoscute alaturi de regizorul muritor.

Gata, asteptarea s-a sfarsit si nu trebuie sa va mai intrebati daca cei doi se vor impaca sau nu, daca vor mai filma "Twilight, vampires married with children" (peste 1 an) sau "Twilight, space vampires searching for a new planet to call home" (peste 10000 de ani).

_________________
Deasemenea de interes,  Riscurile utilizarii lampilor eco: cancer, boli de piele, poluare, etc.

2 comentarii:

ion spunea...

Mă zgârie pe creier când aud despre telenovela asta. Și zici că a iertat-o fraierică ăla strălucitor, ă?

Taraboste spunea...

Unde mai gaseste el asa femeie, dornica sa merga cu el pana la moarte si dincolo de ea. Mai ales ca acum s-a convins ca dragostea unui vampir nu se compara cu cea a unui biet muritor.

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza