marți, 4 decembrie 2012

Razboiul RCS

Eram si eu destul de ofuscat de comportamentul de maidan pe care RCS l-a adoptata in legatura cu scoaterea din grila sa de programe a unor posturi din pachetul Discovery, precum Discovery Chanel, Animal Planet, etc, dupa ce a lansat cele doua canale de profil sub brand Digi.

Totusi, pentru mine, mare amator de documentare pe teme controversate, si-au spalat pacatele prin activarea in grila a postului History, acela cu sigla galbena si underline rosu. Nu stiu care era regimul acestui canal History inainte, dar puteam vedea doar subtitrarile, fara imagini.

De cateva zile (cred ca de la 1 Decembrie) ma pot bucura si de sunet si imagini :). Si chiar ma bucur, pentru ca cea mai mare parte a documentarelor sunt de interes pentru mine, abordand teme precum paleoastronautica, fenomenul OZN, mistere si lucruri inexplicabile ale istoriei trecute si prezente, sau pur si simplu incursiuni documentare si documentate in istoria omenirii.

Pentru mine cel putin, canalul asta este suficient si n-am nevoie de altele in grila :)

12 comentarii:

amiralul spunea...

sa stii ca multe documentare ce le dau astia la tv sunt inflorite grav de tot. deja se urmareste atragerea audientei indiferent cat de spoita e povestea. cele mai mari adevaruri tot din carti le aflii si din cercetare.

Taraboste spunea...

Ai dreptate, dar intotdeauan exista si un sambure de adevar :)
Oricum, in general nu inghit pe "nemestecate" informatiile :D

Anonim spunea...

Sa-mi spui si mie ce mai e nou in lumea OZN-urilor, ca ma intereseaza.:)

silavaracald spunea...

Esti un fericit atunci.
Trebuie sa recunosc, cu rusine, ca nu ma uitam decat accidental la canalele alea scoase de RDS, asa ca nu prea ma intereseaza schimbarile astea.
HBO-ul sa nu mi-l scoata! :)

Taraboste spunea...

:) Sa stii ca da :)

Taraboste spunea...

Normal :) Doar lucruri notabile :)

Anonim spunea...

Eu am canalul History de cand am abonament la ei, adica de cateva luni. In loc de Discovery au mai pus un History, desi il am deja...

ion spunea...

ai şi o gaşcă de canale ungureşti dacă te interesează. or fi mai bune ca discovery şi animal planet.

Taraboste spunea...

Si eu am doua acum, insa sunt diferite ... History clasic e de la inceputuri in grila (are sigla pe albastru). Asta la care ma refer este alt History ... si la mine s-a activat in grila de cateva zile.

Taraboste spunea...

Nu le stiu ... oricum abia apuc sa ma uit la cate un documentar odata la cateva zile :)

Anonim spunea...

Eu postul asta nu-l am :(

Taraboste spunea...

Pacat ... asta daca te intereseaza cele descrise mai sus :)

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza