miercuri, 24 octombrie 2012

Iron Man 3

La jumatate de an de la anuntarea de catre studiourile Marvel Walt Disney si Beijing DMG Entertainment a faptului ca pregatesc realizarea episodului trei al peliculei, Iron Man isi pregateste revenirea pe marile ecrane pentru luna Mai, 2013, cu lansarea unui trailer care sa ne capteze atentia pentru viitorul film.


Prima coproductie americano-chineze de asemenea anvergura se anunta foarte interesanta, producatorii dorind sa introduca in film elemente asiatice, parte din filmari urmand sa fie realizate in China.

Totusi sunt unele semne de intrebare privind incadrarea filmului ca si coproductie, pentru ca inca nu au fost facute demersurile necesare catre autoritatile chineze in vederea aprobarii statului de coproductie. Marvel a declarat ca acest lucru se va realiza dupa finalizarea filmarilor in China. Interesul este mare, pentru ca in cazul obtinerii calitatii de coproductie, producatorii vor primi 40% din incasarile obtinute in China, fata de 25% cat ar primi daca filmul ar fi considerat un import. Iar piata Chinei nu este tocmai mica ... ultima productie Marvel distribuita in China avand incasari de aproape 100 Ml dolari.

 Iron Man 3 trailer

Mi-a plcaut Robert Downey Jr in Iron Man 2 si abia astept sa vad noile aventuri ale lui Tony Stark care are acum in dotare o armura mai puternica si inamici nebanuiti.

4 comentarii:

Probiu spunea...

N-am nicio treaba cu filmele de genul asta...Eu sunt cu dramele, comediile, istorice, cu teme religioase...

DoarBaiaMare spunea...

Ador filmul asta..Ador tot ce tine de lumea Marvel..:D

Taraboste spunea...

Sunt momente si momente :)
Uneori am dispozitie pentru o comedie, alte ori pentru un film de actiune, un SF sau o drama ... depinde de starea de spirit si de ce-mi pica-n man :)

Taraboste spunea...

Nu sunt un fan infocat dar mi-a placut Iron Man 2 si cred ca si 3 va fi OK. Cred ca merita vazut :)

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza